Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

280 år gammelt auktionshus Sotheby’s sælger Beeple og Cryptopunk NFTs ved Digital Art Day Sale

Krypto-Expertin erklärt, ob sich der Einstieg jetzt lohnt

## Sotheby’s auktionerer Beeple og Cryptopunk NFT ved Digital Art Day Sale

Sotheby’s, det 280 år gamle britiske auktionshus, er i gang med at auktionere en Beeple og Cryptopunk NFT ved sin Digital Art Day Sale.

### Beeple og Cryptopunk NFT

Beeple, også kendt som Mike Winkelmann, er en amerikansk digital kunstner, der blev kendt for sit værk “Everydays: The First 5000 Days,” som blev solgt som en NFT for $69 millioner tidligere i år. Cryptopunks er en samling af 10.000 unikke digitale figurer skabt af Larva Labs.

### Digital Art Day Sale

Sotheby’s Digital Art Day Sale fokuserer på digital kunst og NFT’er, og auktionen inkluderede dette år værker fra kunstnere som Beeple og Cryptopunks. NFT’erne er unikke digitale ejendele, der bruger blockchain-teknologi til at give ejerskab og autenticitet til digitale kunstværker.

### Auktionens betydning

Med auktionen af Beeple og Cryptopunk NFT’erne fortsætter Sotheby’s med at være en central aktør på det digitale kunstmarked. Auktionen markerer en vigtig milepæl i anerkendelsen af digitale kunstformer og NFT’er som legitime kunstformer og investeringsmuligheder.

### Afsluttende tanker

Med Sotheby’s Digital Art Day Sale får kunstentusiaster og samlere muligheden for at erhverve sig unikke digitale værker og være en del af den digitale kunstverdenens udvikling. Beeple og Cryptopunk NFT’erne er blot et eksempel på den spændende og innovative kunst, der er tilgængelig på det digitale marked.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version