Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

3iQ indsender ansøgning om Solana-baseret børsnoteret produkt på Toronto-børsen

Analyst Dave the Wave erwartet neue Höchststände

## Crypto fund manager 3iQ indgiver ansøgning om Solana ETP på Toronto Stock Exchange

Crypto-fondforvalteren 3iQ har officielt indgivet en ansøgning om en Solana (SOL) Exchange-Traded Product (ETP) på Toronto Stock Exchange (TSE).

### Hvad er Solana?

Solana er et open-source projekt, der sigter mod at skabe en ekstremt hurtig og skalerbar blockchain. Den blev lanceret i marts 2020 og har siden oplevet en stigende popularitet på grund af dens høje transaktionshastigheder og lave omkostninger.

### 3iQ’s rolle som crypto-fund manager

3iQ er en af Canadas førende crypto-fondforvaltere og specialiseret i at give investorer adgang til digitale aktiver gennem forskellige investeringsprodukter. Ved at indgive ansøgningen om en Solana ETP på Toronto Stock Exchange håber 3iQ at give investorer mulighed for at investere i Solana på en mere traditionel og reguleret måde.

### Potentielle fordele for investorer

Hvis ansøgningen accepteres og Solana ETP bliver godkendt til notering på TSE, vil det give investorer mulighed for at investere i Solana uden at skulle bekymre sig om at oprette og opbevare digitale tegnebøger eller håndtere de tekniske aspekter af kryptovaluta-investeringer.

### Konklusion

3iQ’s indgivelse af ansøgningen om en Solana ETP på Toronto Stock Exchange er et skridt mod at give investorer flere muligheder for at deltage i markedet for digitale aktiver. Hvis ETP’en godkendes, kan det åbne døren for en bredere adgang til Solana for institutionelle og individuelle investorer.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version