AltcoinsCardanoDogecoin

48 lande over hele verden forpligter sig til en ny skattemæssig gennemsigtighedsstandard i kampen mod skattesvindel i kryptovalutaer – 2027 markerer starten.

En ny international skatetransparensstandard introduceres for at bekæmpe kryptorelateret skatteundvigelse

En ny international standard for skattegennemsigtighed for kryptoaktiver vil blive gennemført fra 2027 af 48 lande på seks kontinenter. Dette sker for at bekæmpe skatteundvigelse i forbindelse med kryptovalutaer. Lande som Irland, Østrig, Frankrig, Tyskland, Italien, Kroatien, Japan, Sydkorea, USA og Canada har underskrevet standarden, mens store spillere som Kina, Rusland og Indien ikke har gjort det. Afrikas eneste deltager er Sydafrika.

Dette nye skattegennemsigtighedsinitiativ, kaldet Crypto-Asset Reporting Framework (CARF), er udviklet af Organisationen for Økonomisk Samarbejde og Udvikling (OECD) og vil tillade automatisk udveksling af information mellem skattemyndighederne om kryptobørser med det formål at bekæmpe skatteundvigelse og skatteunddragelse.

Standarden, der blev aftalt i marts i år efter to års forhandlinger, vil forstærke de deltagende landes evne til at sikre skatteoverholdelse og bekæmpe skatteundvigelse. Den vil også bidrage til at reducere skattesvig, der belaster skatteyderne.

Singapores skattemyndigheder har allerede understreget deres aktive deltagelse i udviklingen af CARF og vil samarbejde med industrien for at give vejledning om gennemførelsen af standarden. De inviterer også andre jurisdiktioner til at slutte sig til initiativet for at forbedre det globale system for automatisk informerationsudveksling, der ikke lader plads til skatteundvigelse.

Det nye initiativ kommer på et tidspunkt, hvor lande over hele verden har fokus på kryptorelaterede skatteregler. Det forventes, at CARF vil spille en central rolle i at styrke skattegennemsigtigheden og bekæmpe skatteundvigelse i forbindelse med kryptoaktiver globalt.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Top  Robinhood Planlægger at Introducere Cryptocurrency Trading i Europa

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button