AltcoinsCardanoDogecoin

Amsterdam-baseret krypto venturekapitalfirma Maven 11 afslører tredje fond med mål om at sikre $100 millioner

Maven 11 Afslører Tredje Crypto Venture Fund

Amsterdambaserede crypto venture kapitalfirma Maven 11 har afsløret sin tredje fond med målet om at sikre $100 millioner.

Denne forskningsdrevne fond vil sigte mod at investere i tidlige crypto-projekter, der stemmer overens med Maven 11’s mission om at “omdefinere ejerskab,” ifølge en pressemeddelelse fra virksomheden.

En tredjedel af fonden er allerede forpligtet af begrænsede partnere (LP’er), og Maven 11 forventer at afslutte fondsindsamlingen inden første halvdel af 2024.

I en udtalelse udtrykte Balder Bomans, Managing Partner og Chief Investment Officer hos Maven 11, stærk tillid til crypto’s potentiale og sagde, at sektoren er “på vej til at ændre radikalt, hvordan vi transagerer og handler i en verden, der digitaliseres mere og mere, og låser værdi op for den almindelige bruger.”

Meddelelsen følger efter den vellykkede lancering af Celestia, Maven 11’s første venture-investering, der ifølge virksomheden har introduceret verdens første modulære blockchain-netværk.

Maven 11’s Teori og Forskningsdrevne Tilgang

Mathijs van Esch, der har været hos Maven 11 siden 2017, er ny General Partner for den tredje venturefond.

Van Esch understregede fondens forpligtelse til en tung teori- og forskningsdrevet tilgang, idet man søger at gå sammen med grundlæggere, der udfordrer status quo.

Maven 11 har investeret aktivt i blockchain-industrien siden 2017 og har støttet bemærkelsesværdige projekter som Celestia, Risc Zero, Lagrange, Gensyn og Merit Circle, og virksomheden er kendt for sin dedikation til at opbygge tidlige økosystemer.

‘Unik Evne til at Identificere Vigtig Innovation’

Ruud Smets fra Theta Capital Management, en af de største institutionelle tildelere i blockchain-industrien, udtrykte begejstring over at være en ankerinvestor i Maven 11’s tredje fond.

Top  Skuffende start for Ethereum-Futures-ETFs: ETH falder med fire procent efter gårsdagens kursrally

“Maven 11 har demonstreret sin unikke evne til tidligt at identificere vigtig innovation, dybt at forstå og bidrage til brancheforskningen og arbejde på en yderst konstruktiv måde med grundlæggere,” sagde Smets.

Theta Capital Management har investeret over $600 millioner i crypto-venlige venturekapitalfonde siden 2017.

En del af den nye fond vil blive allokeret til at støtte bygherrer i Maven 11’s Modular Program, der sigter mod at rekruttere grundlæggere, der udvikler applikationer i det opkommende modulære blockchain-økosystem.

Programmet sigter blandt andet på at yde støtte til personer med innovative idéer til applikationer og protokoller, der bygger på såkaldte rollup-teknologier.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button