AltcoinsCardanoDogecoinMetaverseRipple

APEC Summit 2023 Sheds Light on Crypto Regulations and Asian Economic Leadership

The Asia-Pacific Economic Cooperation (APEC) summit har tiltrukket global opmærksomhed om diskussioner om regional økonomisk samarbejde, herunder crypto-reguleringer.

Arrangementet, der begyndte den 11. november i San Francisco, så finansministrenes møde den 13. november, hvor amerikanske finansminister Janet Yellen holdt en åbningstale.

I sin tale fremhævede Yellen fokus på langsigtede prioriteter og bæredygtighed ifølge de forberedte skriftlige bemærkninger til levering.

Særlig betydning var samtalen om digitale aktiver, med specifik opmærksomhed på ubackede crypto-aktiver, stablecoins og centralbank digitale valutaer.

Yellen understregede vigtigheden af at dele indsigt og engagere sig med den private sektor for at forbedre beslutningstagernes forståelse af værktøjer, der letter ansvarlig udvikling og brug af digitale aktiver.

“Jeg ser frem til at høre dine perspektiver om den langsigtede rolle, som digitale aktiver og blockchain-teknologier kan spille i vores respektive finansielle systemer, samt hvordan jeres myndigheder planlægger at regulere deres udvikling og brug.”

Yellens nylige møde med den kinesiske økonomiske embedsmand He Lifeng den 9. og 10. november tilføjer yderligere spænding til diskussionen om digitale aktiver.

Mens Kina effektivt har forbudt cryptocurrency-handel siden 2021, er landet dukket op som en global leder inden for udviklingen af centralbank digitale valutaer.

Dog kan perspektiverne, der deles på mødet den 13. november, afvige fra Yellens egen holdning, da Biden-administrationen generelt opfattes som mindre favorabel over for cryptocurrencies.

Mange anser Asien for at tage føringen i blockchain-udvikling, hvor asiatiske økonomier gør bemærkelsesværdige fremskridt på metaverse, crypto-handel og -adoption.

APEC består af 21 Stillehavsregion-økonomier og strækker sig over Asien, Nordamerika og Sydamerika. Medlemskab er baseret på økonomier i stedet for lande, hvilket tillader, at Hongkong og Taiwan kan deltage uden kontroverser.

Top  Kan IOTA 2.0 og Dezentralisierung stadig blive en realitet?

Bemærkelsesværdigt fungerede Ripple, et fremtrædende blockchain-teknologiselskab, som hovedsponsor for topmødet på diamantniveau.

Krypto-projekter og investorer søger vækstmuligheder i Asien på grund af øget regulatorisk kontrol i USA.

Over det seneste år er der sket en bemærkelsesværdig stigning i udbredelsen af ​​krypto-projekter baseret i USA i Asien-Stillehavs-regionen, drevet af gunstige politikker og den stigende adoption af cryptocurrencies, ifølge Kevin Goldstein, seniorrådgiver for krypto-investeringsselskabet HashKey Capital.

Den nylige legalisering af detail-crypto-handel i Hongkong har lokket Web3-startups til at etablere en tilstedeværelse der, som håber at drage fordel af den store investorbase i fastlandskina, hvor crypto er forbudt.

Singapores klare retningslinjer for regulering af stablecoin er også blevet godt modtaget og har tiltrukket interesse fra virksomheder som Circle, udstederen af den populære stablecoin USDC.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button