Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Avail’s Goldberg testnet har behandlet over 100 millioner transaktioner: Finder vej til mainnet lancering

Bitcoin (BTC) steht vor einem parabolischen Anstieg, Krypto-Experte prognostiziert eine Rallye

Avail’s Goldberg testnet har succesfuldt behandlet over 100 millioner transaktioner, hvilket markerer en afgørende milepæl i forberedelsen til lanceringen af hovednettet.

Ifølge det seneste opslag på sociale medier af Avail har Avail DA Goldberg testnet succesfuldt behandlet over 100 millioner transaktioner. Ifølge beskeden, som blev delt med Cryptonews.com, er de 100 millioner transaktioner “en meget pålidelig indikator på, at hovednettets blockchain kan håndtere belastningen fra den virkelige verden.”

For at sikre, at testaktiviteten nøjagtigt ville afspejle den menneskelige brug, integrerede testnettet Gitcoin Passport for at forhindre bots og Sybil-angreb.

### “Clash of Nodes” Testnet

Avail introducerede for nylig “Clash of Nodes”, et incitamentsbaseret testnet designet til at validerer netværket gennem deltagelse af validatorer, lette klientoperatører og det bredere fællesskab.

Denne initiativ fungerede ikke kun som en platform for engagement og konkurrence, men spillede også en væsentlig rolle i at stressteste Avails infrastruktur. Det var indstillet til at sikre et tillidsminimeret baselag fokuseret på data-tilgængelighed.

Testnettet udnyttede validatorernes evner til konsekvent at validere og producere blokke, der driver kernens funktionalitet i netværket.

“Clash of Nodes” er åben for deltagelse fra alle interesserede parter og tilbyder forskellige opgaver, såsom balanceoverførsler og identitetskontroller, som kan bidrage til netværkstestningen.

### Avail rejser $27 millioner i såkaldt Seed Round

Den 26. februar meddelte Avail, at de har sikret $27 millioner i en tidlig finansieringsrunde, med betydelige bidrag fra Peter Thiels Founders Fund og Dragonfly Capital. Andre deltagere i runden inkluderede SevenX, Figment, Nomad Capital, blandt andre engleinvestorer.

Denne kapitalindsprøjtning kom på et kritisk tidspunkt for Avail, da de søgte at udvide deres teknologiske tilbud og befæste deres position inden for web3-sektoren.

“Avail lægger grundlaget for en grundlæggende integreret blockchain-fremtid, hvor separate økosystemer kan implementere deres egne teknologier og skaleringløsninger, samtidig med at de forbliver forbundet via et tillidsminimeret og sikkert koordineringslag,” sagde virksomheden.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version