Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Avalanche-Blockchain: En ny stjerne på kryptohimlen?

Chainlink BUILD Programm begrüßt Rollup.Finance zur Erweiterung der Infrastruktur

Avalanche-Blockchainen er på vej op efter genoplivningen af Solana og har vakt stor interesse i krypto-samfundet. AVAX har for nylig overhalet DOGE og er nu blandt top 10 af de mest værdifulde coins ifølge Marketcap. Efter en længere periode med faldende markeder begyndte AVAX at stige i oktober 2023.

Kursen på Avalanche (AVAX) ligger i øjeblikket på 37,42 $, hvilket svarer til en kursnedgang på -10,28% inden for de seneste 24 timer og en kursstigning på 400,00% inden for de seneste 2 måneder.

Interessen for Avalanche-netværket tog fart kort efter opblomstringen af Solanas Meme Coins. BONK, en af de vigtigste Meme Coins på Solana baseret på hunde, steg med over 10.000 % på blot to uger og nåede en markedsværdi på 2,7 mia. $.

## Coq Inu driver volumen i Avalanche

Mens BONK køler ned efter sin seneste himmelflugt, tiltrækker en ny Meme Coin på Avalanche opmærksomheden fra krypto-investorer.

Coq Inu, en Meme Coin baseret på høns, blev introduceret på Avalanche for mindre end to uger siden og er allerede steget med over 3.000 %. Coq Inu har i øjeblikket en markedsværdi på 119 mio. $ og forventes at stige yderligere. Det nye volumen på Avalanche-netværkets C-kæde har fået gasgebyrerne i nettet til at stige til 5.110,30 nAVAX (~$4,41).

Selvom Avalanche’s gasgebyrer er meget højere end Solanas, er de stadig lavere end Ethereums. Udover Coq Inu er der blevet skabt en bølge af Meme Coins, da degen-handlere flyttede deres volumen til AVAX for at forsøge at få del i gevinsterne.

Alene i den seneste uge blev der brugt over 20 mio. $ til gasgebyrer på Avalanche. Tilmeldingerne til nettet bidrog med 72% af gasgebyrerne på C-kæden.

Memecoins går altid forud for bullish-runs, og dette cyklus er ikke anderledes, bare større. Rygter om en skifte til Injective-netværket efter Avalanche har fået nogle handlere til allerede at oprette Injective-wallets for at være forberedt på memecoins i nettet.

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version