Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Binance børsnoterer tre meme coins, mens Pump.fun når 2 millioner coins og $100M i omsætning

Könnte ASIC sein Miner Signale signalisieren einen bevorstehenden Krypto-Anstieg?

## Binance noterer tre mememønter
Binance, en af verdens største kryptobørser, har noteret tre mememønter i dag. Disse inkluderer populære aktiver såsom Dogecoin og Shiba Inu, som begge har oplevet prisstigninger efter noteringen på platformen.

### Prisstigning på mememønter
Efter nyheden om Binance-noteringen har priserne på de tre mememønter oplevet betydelige stigninger. Dette skyldes ofte den øgede opmærksomhed og handelsaktivitet, som følger med en børsnotering.

### Justin Sun og Tron memer
På samme tid har Justin Sun, grundlæggeren af Tron blockchain-netværket, annonceret en “spændende uge for Tron memer.” Dette antyder, at der kan være flere udviklinger på vej i forhold til Trons tilstedeværelse i memeverdenen.

## Pump.fun overgår 2 millioner mønter og $100M i omsætning
Pump.fun, en anden populær mememønt, har for nylig nået en milepæl ved at overgå 2 millioner mønter i omløb og have en samlet omsætning på over $100 millioner. Dette viser den stigende popularitet og værdi af mememønter i kryptomarkedet.

Disse begivenheder viser den fortsatte betydning og vækst af mememønter i den bredere kryptocurrency-verden. Med flere børser, influencerstøtte og øget interesse fra investorer kan mememønter fortsætte med at være en markant del af kryptomarkedet.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version