Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Binance-CEO afventer dom i februar: Risikerer op til 18 måneders fængsel

CME steigt auf und sichert sich den zweiten Platz im Bitcoin-Futures-Handel

Binance og tidligere administrerende direktør Changpeng Zhao har indgivet et modsvar til Securities and Exchange Commissions (SEC) nylige meddelelse om supplerende myndighed vedrørende Binance’s forlig med USA’s justitsministerium (DOJ).

I sin seneste indgivelse hævdede Binance, at SEC’s forsøg på at inkorporere resultaterne af den skyldige påstand på 4,3 milliarder dollars og forligsaftalen med DOJ er proceduralt upassende og uacceptabelt.

SEC’s skridt betragtes som et forsøg på at styrke deres sag mod Binance Holdings og Changpeng Zhao, der har været indblandet i en retssag siden den 5. juni 2023.

Dengang anklagede SEC Binance for 13 overtrædelser af værdipapirlove, herunder påstande om, at Zhao og virksomheden kontrollerede kundemidler på Binance US og engagerede sig i sammenblanding eller diversion af kundemidler.

## DoJ og FinCEN Forlig Urelevant for SEC-søgsmålet

Som svar på SEC’s meddelelse argumenterede Binance for, at den regulerende myndighed ikke formåede at fastslå relevansen af de resolutioner, der blev nået med DOJ for SEC’s påståede påstande, og afviste dem som ‘defektive’.

Virksomheden hævdede, i retsdokumenterne indgivet den 12. december 2023, at SEC’s meddelelse var proceduralt mangelfuld og udgjorde et uacceptabelt supplement til en anke, der introducerede nye faktuelle oplysninger og argumenter uden berettigelse.

Ved at påpege SEC’s forsøg på at udnytte resolutioner fra andre organer påpegede Binance manglen på meddelelse om eventuel relevant lovgivningsmæssig myndighed fra SEC’s side.

Svaret understregede, at det at anmode om retslig meddelelse ikke er et substitut for ændring af en klage, og SEC’s bestræbelser på at drage fordel af resolutioner uden for dens jurisdiktion andt understregede agenturets mangel på tilsynsmæssig klarhed.

Mens den juridiske saga udfolder sig, forbliver det uklart, hvordan SEC vil underbygge deres påstande mod Binance, især vedrørende påstande om drift af ikke-registrerede nationale værdipapirbørser, mæglere og clearinghuse.

CZ venter i øjeblikket i USA på at høre sin dom i februar, hvor han kan stå over for op til 18 måneders fængsel.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version