Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Binance CEO Richard Teng: We Are a Totally Different Company Now

CME steigt auf und sichert sich den zweiten Platz im Bitcoin-Futures-Handel

Binance undergår fundamentale ændringer, ifølge ny CEO Richard Teng

På tirsdag udtalte den nye CEO for Binance, Richard Teng, i et interview med Cointelegraph, at Binance nu er “fuldstændig anderledes” fra sine tidlige dage.

Major ændringer i Binance

Binance har gennemgået store ændringer i de seneste uger efter det rekordstore $4.3 milliarder dollars forlig med amerikanske myndigheder for overtrædelser af reglerne.

Teng tiltrådte som CEO for Binance den 21. november og erstattede grundlæggeren Changpeng “CZ” Zhao. Som en del af forliget med det amerikanske justitsministerium, erkendte CZ sig skyldig i anklagerne og kan ikke længere være involveret i Binance’s daglige drift.

Optimisme hos Richard Teng

Kun to uger efter at have påtaget sig CEO-rollen, udtrykte Teng optimisme om at lede Binance igennem de igangværende reguleringsmæssige udfordringer.

“Jeg tager stafetten og fortsætter med vores vækstagenda, samtidig med at jeg arbejder tæt sammen med globale regulatorer,” udtalte Teng.

$4.3 milliarder forlig som resultat af overholdelsesmæssige huller

Ifølge Teng skyldes det massive forlig med de amerikanske myndigheder fejl begået under Binance’s tidlige år. Han erkendte, at “i disse meget tidlige dage, mens vi byggede virksomheden op, var der huller med hensyn til overholdelse.”

Teng påstod dog, at på trods af undersøgelsen af amerikanske myndigheder, var der ikke “nogen anklage om nogen misbrug af brugerfonde.” Han fastholdt desuden, at Binance altid sikrede kundens aktiver.

Obligations i henhold til forliget med DOJ

Som en del af det $4,3 milliarder store forlig skal Binance gennemgå en femårig overvågning og opfylde store fortsatte overholdelseskrav, herunder en pålagt fuldstændig tilbagetrækning fra USA af krypto-børsen.

Teng afviste at diskutere specifikationerne af Binance’s igangværende juridiske kamp med SEC. Han udtalte imidlertid, at omkostningerne ved forliget med DOJ og SEC-sagen allerede var blevet taget i betragtning.

Er Binance blevet udvalgt?

BitMEX’s grundlægger, Arthur Hayes, har antydet, at Binance har modtaget unfair behandling i forhold til Wall Street-institutioner. Teng erkendte dog, at store bøder ikke er ualmindelige i finanssektoren og beløber sig til omkring $90 milliarder.

Han undgik dog at spekulere i, om Binance blev udvalgt. Med operationer i 18 jurisdiktioner hævdede Teng, at Binance måske bliver den “mest regulerede børs globalt.”

Richard Teng træder i grundlæggerens sko

Teng erkendte, at han ikke kan erstatte Binance’s grundlægger CZ direkte, idet han beskrev ham som en inspirerende leder med fokus på eksekvering. Men Teng mener, at hans finansielle baggrund kan hjælpe med at lede Binance ind i en ny æra. Teng vil referere til et bestyrelsesråd, når virksomheden bevæger sig væk fra CZ’s indflydelse.

På trods af igangværende juridiske kampe, udtrykte Teng optimisme om at arbejde med regulatorer over hele verden for at genskabe Binance’s fremtid.

Det kan konkluderes, at Binance, under den nye ledelse af CEO Richard Teng, forsøger at vende bladet og fokusere på overholdelse efter et betydeligt forlig med amerikanske myndigheder. Med CZ’s afgang og Tengs indtræden påstår Binance selv at være et ændret selskab fra dets tidlige dage med eksplosiv, men regelbrudende vækst.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version