Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Binance Medarbejdere Tilbageholdt i Nigeria: Hvad Er Baggrunden?

How Long Can Bitcoin ETF Hype Sustain BTC Price?

To Binance-ansatte forbliver under varetægt i Nigeria som følge af en konflikt mellem regeringen og kryptobørsen. Ifølge en rapport fra WSJ vil medarbejderne forblive i fængsel indtil den 20. marts efter en retslig afgørelse.

Amerikanske statsborger Tigran Gambaryan, der leder Binances kriminalundersøgelsesteam, og britisk-kenyanske statsborger Nadeem Anjarwalla, Binances regionale leder for Afrika med base i Kenya, har begge fået frataget deres pas og er blevet indespærret på statslig ejendom i Abuja, Nigerias hovedstad.

De to blev anholdt den 26. februar, efter at landets regering beskyldte Binance, verdens største kryptobørs, for at have forårsaget et kras af landets valuta, naira, rapporterer WSJ.

Den nigerianske regering havde inviteret de to til møder med embedsmænd og reguleringsmyndigheder. Ingen af Binances ledere er blevet sigtet for nogen forbrydelser, eller blevet informeret om hvorfor de blev tilbageholdt. Gambaryan er binances leder for økonomisk kriminalitets overholdelse. Anjarwalla er Binances regionale leder for Afrika.

De to højtstående ledere fra kryptobørsen Binance er blevet tilbageholdt mod deres vilje af de nigerianske myndigheder.

## Nigerias Valuta Styrtdykker til Historiske Lave

Nigerias valuta, naira, er yderligere faldet til 1.607 for 1 dollar torsdag, hvilket afspejler en værditab på over 200% i løbet af det sidste år. Mange nigerianere står over for en af ​​den vestafrikanske nations værste økonomiske kriser i årevis, udløst af stigende inflation, som følge af monetære politikker, der har presset valutaen til en historisk lav værdi over for dollaren, rapporterer AP. Situationen har udløst vrede og protester over hele landet.

### Families of Detained Binance Executives Remain Worried

Familierne til Gambaryan og Anjarwalla har udtrykt dyb bekymring og frustration over manglen på information og usikkerheden omkring situationen.

På trods af besøg fra en embedsmand fra det amerikanske udenrigsministerium og en repræsentant fra det britiske udenrigsministerium har lederne ikke kunnet kommunikere privat på grund af tilstedeværelsen af nigerianske regeringsvagter under disse møder.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version