AltcoinsCardanoDogecoin

Binance ophører med at acceptere indskud i russiske rubler på grund af tilbagetrækning fra Rusland

Binance standser indskud af russiske rubler på grund af ophør af aktiviteter i Rusland

Binance, den største kryptobørs, har officielt annonceret planer om at ophøre med at modtage indskud af russiske rubler på deres platform på grund af ophør af aktiviteter i Rusland.

På den 11. november meddelte kryptobørsen Binance, at de vil stoppe med at acceptere indskud i russiske rubler fra den 15. november. De råder også brugerne til at trække deres RUB fra platformen, da muligheden for at trække rubler tilbage kun vil være tilgængelig på platformen indtil kl. 9 den 31. januar det følgende år.

Det er blevet nemmere for Binance-brugere at trække russiske rubler (RUB) fra deres konti ved at give flere muligheder for udbetaling. Binance-brugere kan foretage deres RUB-udtræk ved hjælp af deres fiat-partnere til at konvertere RUB til kryptovalutaer gennem “Convert”-værktøjet eller ved at udveksle RUB på Binance Spot Market.

Derudover har brugerne alternative metoder til udbetaling, for eksempel ved at bruge CommEX, en ny kryptobørs, der erhvervede Binance’s russiske division i september 2023.

Det er også vigtigt at bemærke, at RUB-udtræk på CommEX vil være gratis, mens udbetaling af RUB gennem Binance’s fiat-partnere kan pålægge et gebyr på op til 1%.

Nye brugere, der har fuldført deres personlige dataidentifikationsprocedure med Binance, bliver delvist omdirigeret til CommEX-platformen. Når brugerne har succes med at oprette forbindelse mellem deres CommEx- og Binance-konti, kan de frit overføre RUB fra Binance til CommEX.

Tidligere afsluttede Binance sit partnerskab med betalingssystemet Advcash. Ifølge nogle rapporter skyldes det, at kunderne overførte midler fra sanktionerede russiske banker gennem denne gateway.

Top  Binance overvejer at forlade Rusland på grund af øgede restriktioner

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button