Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Binance slutter med at understøtte BUSD og skifter til FDUSD-stablecoin efter regulatoriske problemer

Könnte ASIC sein Miner Signale signalisieren einen bevorstehenden Krypto-Anstieg?

Binance afslutter understøttelse af BUSD og overgår til FDUSD-stablecoin efter regulatoriske problemer. Billedet af maurice norbert, Adobe Stock.

Major cryptocurrency exchange Binance annoncerede i dag i et blogindlæg, at den vil afslutte understøttelse af sin Binance USD (BUSD) stablecoin den 15. december. Skiftet kommer efter, at reguleringsmyndighederne bestilte BUSD-udstederen Paxos at stoppe mærkning af stablecoin tidligere på året.

For at hjælpe med overgangen væk fra BUSD vil Binance automatisk konvertere eventuelle tilbageværende BUSD-saldi til First Digital USD (FDUSD) stablecoin efter den 31. december. Brugerne opfordres til at trække tilbage eller konvertere deres BUSD-beholdninger inden den 15. december.

## Baggrund om BUSD og reguleringsindsats

Lanceret i 2019 er BUSD en stablecoin, der er knyttet til den amerikanske dollar. Den udstedes af Paxos Trust Company og blev anbefalet af Binance som et populært stablecoin-alternativ på dets børs.

I februar 2023 beordrede New York Department of Financial Services (NYDFS) Paxos til at stoppe mærkning af nye BUSD’er, idet bekymringer over dets reserver blev anført. Reguleringsindgrebet førte til, at Binance annoncerede, at det ville “gradvist” afslutte understøttelsen af BUSD tilbage i august.

Mens eksisterende BUSD vil være indløselige indtil februar 2024, har Binance sat datoer i december for at standse handel og trække BUSD tilbage fra sin platform.

## Overgang til FDUSD

FDUSD blev lanceret af FD121 Limited, et datterselskab af Hong Kong-baserede finansielle firma First Digital Limited tidligere på året.

Binance forsøger at gøre overgangen problemfri ved at muliggøre 1:1 konvertering af BUSD til FDUSD frem til den 31. december. Børsen vil standse handel med BUSD-par i faser op til den 15. december.

Efter denne dato vil Binance genoptage BUSD-indskud, men automatisk konvertere saldoer til FDUSD og give brugerne begrænset tid til at trække deres BUSD til eksterne tegnebøger.

Afslutningen af BUSD-støtte er en del af Binance’s skiftende holdning i forhold til overensstemmelse med globale reguleringsmyndigheder. Den nyligt udnævnte CEO Richard Teng har til hensigt at bringe Binance i fuld overensstemmelse med reglerne.

Binance håber at lægge sine reguleringsproblemer bag sig og genopbygge tillid på vigtige markeder som USA.

Afslutningen af støtten til BUSD afspejler Binance’s udviklende holdning, da presset vokser fra globale reguleringsmyndigheder. Børsen undlod imidlertid at konvertere alle BUSD-saldi til FDUSD med det samme.

I stedet giver Binance brugerne tid til selv at håndtere deres stablecoin-beholdninger. Den trinvise fjernelse af BUSD tyder på, at Binance håber at fastholde sit enorme brugergrundlag ved at minimere forstyrrelser.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version