Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Binance stopper referral program i Tyrkiet for at overholde lokale kryptoregler

Bitcoin (BTC) steht vor einem parabolischen Anstieg, Krypto-Experte prognostiziert eine Rallye

##
Binance afslutter henvisningsprogram i Tyrkiet

### Binance, en af verdens største kryptobørser, har besluttet at afslutte sit henvisningsprogram for detailbrugere i Tyrkiet. Dette skridt kommer som følge af nye lovgivninger og regulativer, som kræver, at virksomheden overholder de lokale regler for kryptohandel i landet.

### De tyrkiske myndigheder har strammet grebet om kryptomarkedet og indført en række restriktioner for handel med digitale valutaer. Som følge heraf har Binance set sig nødsaget til at revidere og tilpasse deres tjenester for at overholde de nye regler.

### Den seneste ændring betyder, at Binance ikke længere vil tillade brugere i Tyrkiet at deltage i deres henvisningsprogram. Dette program belønner brugere for at henvise nye kunder til platformen og har været en populær måde for brugere at tjene ekstra kryptovaluta.

### Selvom det kan være skuffende for nogle brugere, er det vigtigt for Binance at overholde lovgivningen og sikre, at deres tjenester opererer inden for de retlige rammer i Tyrkiet. Virksomheden har offentliggjort en erklæring om ændringen og opfordrer brugere til at holde sig opdateret om eventuelle yderligere ændringer i deres tjenester.

### Binance fortsætter med at være en af de førende aktører på kryptomarkedet og arbejder aktivt på at tilpasse sig de forskellige lovgivningsmæssige krav i de lande, hvor de opererer. Med deres fokus på overholdelse af regler og bestemmelser søger Binance at opretholde tilliden hos deres brugere og sikre en sikker og pålidelig handelsoplevelse for alle.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version