AltcoinsCardanoDogecoin

Bitget announces planned exit from Hong Kong market due to business concerns

Bitget annoncerer tilbagetrækning fra markedet i Hong Kong

En digital aktivudveksling, Bitget, har annonceret sin planlagte tilbagetrækning fra markedet i Hong Kong den 13. december 2023 med henvisning til visse forretningsmæssige bekymringer.

I en pressemeddelelse fra den 13. november afslørede virksomheden sine planer om at forlade det hongkongesiske marked inden for en måned, da dens lokale enhed, BitgetX.hk, vil lukke og informere brugerne om de næste mulige trin.

Ifølge meddelelsen har Bitget opgivet planer om at opnå en licens til virtuel aktivhandelsplatform (VATP) i landet og pegede fingre ad forretningsmæssige forhold, der ikke blev offentliggjort.

“Det er med tungt hjerte, at vi informerer dig om, at på grund af forretnings- og markedsmæssige overvejelser har vi besluttet ikke at ansøge om en licens til virtuel aktivhandelsplatform (VATP) i Hong Kong. På grund af denne beslutning vil BitgetX-webstedet (www.BitgetX.hk) ophøre med at fungere fra den 13. december 2023.”

Pengene skal trækkes tilbage før tidsfristen

Virksomheden bemærkede, at uden licens vil den være ude af stand til at tilbyde relaterede krypto- og finansielle tjenester i jurisdiktionen. Pressemeddelelsen angav også mulige svar på spørgsmål, som brugerne måtte have efter denne nye udvikling.

Alle brugere skal trække deres midler fuldt ud tilbage inden den 13. december 2023, fordi webstedet ikke længere vil være tilgængeligt for brugerne, hvilket gør det umuligt at administrere aktiver. Efter denne frist vil alle midler, der ikke er trukket tilbage, gå tabt for brugeren, medmindre der kommer en efterfølgende meddelelse.

Derudover vil brugerne ikke kunne handle fra i dag, og virksomheden vil ikke acceptere nye brugere. Visse fakta forbliver ukendte på dette tidspunkt, men holdet bemærkede, at det vil hjælpe brugerne med alle detaljer.

Top  Svizzera-baserede Pando Asset foreslår lansering af spot Bitcoin Trust i USA

“Vi beklager eventuelle gener og udfordringer, som denne beslutning måtte medføre. Vores øverste prioritet er at sikre en glat og ordentlig offline for alle brugere. Vores kundesupportteam kan hjælpe med eventuelle spørgsmål eller bekymringer vedrørende aktivsslutning og overførsel.”

Markedet i Hong Kong er i krise?

I år er Hong Kong blevet hyldet som et stort digitalt aktivcentrum, der tiltrækker store investeringer og forbedrer lokale bestemmelser. Adskillige digitale aktiv- og web3-firmaer har investeret i landet og udvidet deres detail- og engroskunder.

Bitget er blandt kryptofirmaer, der har antydet en mulig udvidelse af Hongkong efter at have tilsluttet sig Hong Kong Virtual Asset Consortium (HKVAC), der leverer vurderingstjenester til web3-firmaer blandt andre.

Efter flytningen gentog Bitget sine planer om at få VATP-licensen og tilføjede: “Vi er dedikeret til at fremme et overensstemmende og sikkert digitalt aktivøkosystem for det globale marked med særlig fokus på at fremme web3-industrien i Hong Kong.”

Flere markedsobservatører har peget på suspensionen af aktiemarkedshandel af OSL, en af de første digitale aktivudvekslinger til at erhverve Hongkongs licens. Nogle brugere spekulerer i, at Bitget måske har investeret i firmaet efter rapporter om, at børsen var til salg i oktober.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button