AltcoinsCardanoDogecoin

BitgetX’s Investment in OSL Exchange Marks New Era for Digital Asset Market

BC Technology Group er operatøren af Hong Kongs offentligt noterede cryptocurrency-børs OSL, har sikret en betydelig investering fra BitgetX (BGX), Hong Kong-afdelingen af cryptocurrency-tjenesteyderen Bitget, selvom den stadig afventer godkendelse fra aktionærerne.

Den 14. november indgik BC Technology en partnerskabsaftale med BGX, som har accepteret at investere omkring 710 millioner Hong Kong-dollar (ca. 90,1 millioner dollars) ved at tegne aktier i BC Technology.

Dette samarbejde er sat til at styrke OSL, der drives af BC Technology, og understreger deres engagement i at etablere nye standarder for sikkerhed, overholdelse og teknologisk innovation inden for digitale aktiver. OSL, en pioner inden for cryptocurrency-området, sikrede en krypto-licens i Hong Kong i 2023 og positionerede sig dermed blandt de første børser, der opnåede denne milepæl.

Transaktionen afventer nu godkendelse fra BC Technology Groups aktionærer. Hvis den lykkes, forventes den at drive BC Technology Group og OSL ind i en ny fase af udvikling og lederskab inden for digital aktiver.

Indsprøjtningen af midler fra BitgetX betragtes som en stærk anbefaling af OSL’s vision om at lede den regulerede udvikling af det digitale aktiemarked. Partnerskabet hyldes for dets globale digitalaktiver, der repræsenterer en kraftfuld synergi med OSL’s engagement i at tilbyde sikker og reguleret adgang til digitale aktiver, suppleret med BGX’s globale tilstedeværelse på området.

Dette samarbejde er sat til at hæve OSL’s platformtilbud og bidrage til den samlede vækst i den digitale aktivbranche. Den strategiske tilpasning af BC Technology og BGX forventes at fremme innovation og yderligere forbedre sikkerhedsstandarderne.

Hugh Madden, administrerende direktør for BC Technology Group, udtrykte stolthed over det strategiske partnerskab og udtalte: “Denne investering af BGX styrker ikke kun vores kapitalstyrke, men introducerer også en fremsynet samarbejdspartner inden for regulerede digitale aktivtjenester, hvilket yderligere underbygger vores mission om at innovere og udvide på det digitale aktivmarked.”

Top  Ny phishing-svindel i Kina: Falsk Skype-app stjæler kryptovaluta - SlowMist undersøger sagen

Patrick Pan, administrerende direktør for BGX, understregede det strategiske i denne investering. Han udtrykte tillid til det digitale aktiemarkeds potentiale og partnerens evne til at styrke BGX’s globale tilstedeværelse. Han sagde: “Vores investering i BC Technology Group og OSL er et strategisk træk, der afspejler vores tro på det enorme potentiale i det digitale aktiemarked. Vi er overbevist om, at dette partnerskab ikke kun vil styrke BGX’s globale tilstedeværelse, men også styrke vækstkurven for den digitale aktivbranche.”

BC Technology Group Ltd. lavede bølger på finansmarkederne, da de midlertidigt suspenderede handlen med OSL-aktier på Hong Kong-børsen mandag. Virksomheden tilskrev denne bevægelse en planlagt offentliggørelse om en betydelig aftale, der blev betragtet som fortrolig forretningsinformation.

Bransjeemner har spekuleret, selvom det ikke er bekræftet, at OSL enten kan være blevet opkøbt af eller modtaget investering fra Bitget. Tilfældigvis annoncerede Bitget sin officielle afgang fra Hong Kong-markedet den 13. november og angav beslutningen om ikke at ansøge om en licens til virtuel aktivhandelsplatform (VATP) som årsagen til at ophøre med driften den 13. december 2023.

BitgetX, Bitgets Hong Kong-afdeling, opfordrede brugere til at trække deres kryptoaktiver tilbage før den angivne dato og lagde vægt på, at handel med aktiver på platformen vil standse, og hjemmesiden vil være utilgængelig efter den 13. december.

Midt i disse udviklinger udforsker BC Technology Group Ltd. angiveligt potentialet for salg af OSL, der værdisættes til omkring 1 milliard Hong Kong-dollar (ca. 128 millioner dollars). OSL, som en af de to børser licenseret i henhold til Hong Kongs nye love om digitale aktiver, yder prime brokerage, børs og varetjenester. Platformen tilbyder også den væsentlige infrastruktur for handel med virtuelle aktiver af finansielle institutioner.

Top  Bitcoin- og NFT-markedet viser lovende tegn på bedring

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button