AltcoinsCardanoDogecoin

Bithumb vil være den første kryptobørs noteret på KOSDAQ inden 2025

Bithumb stræber efter at blive noteret på Korean Securities Dealers Automated Quotations (KOSDAQ)

Cryptocurrency-børsen, Bithumb, er opsat på at blive det første selskab inden for branchen, der bliver noteret på Korean Securities Dealers Automated Quotations (KOSDAQ).

Ifølge rapporter fra det lokale nyhedsmedie Edaily har børsen udarbejdet konkrete planer, herunder at ansætte personale og ombordføre traditionelle virksomheder for at lette offentlig notering på markedet.

Kilder, der er fortrolige med udviklingen, siger, at selskabet sigter mod 2025 som det forventede år for noteringen med forventninger om at blive den største digitale aktivbørs i landet efter handelsvolumen og dermed sætte scenen for bredere markeder.

For at realisere visionen er den største aktionær og tidligere formand, Lee Jeong-hoon, der etablerede Bithumb Holdings, vendt tilbage til bestyrelsen for at tilbyde en dybdegående tillid til ledelsesteamet.

Intern planlægning fortsætter

Selvom selskabet nægtede at bekræfte de rapporterede planer om offentlig notering, bekræftede det udnævnelsen af en underwriter. “Det er sandt, at vi har valgt en underwriter.”

Sidste måned valgte selskabet Samsung Securities som underwriter for at lette den første offentlige udbud ved at vurdere selskabets finansielle sikkerhed sammen med andre ansvarsområder.

Selskabet søger at forbedre offentlig tillid til kryptomarkedet i kølvandet på de seneste hacketilfælde og branchekollapser i år, der har kostet millioner af dollars. At åbne sine operationer for eksterne valideringer er en måde at berolige skeptikere på, samtidig med at det planlægger at overtage markedsandele fra konkurrenter i de kommende måneder.

Observatører mener, at nyheden om en børsnotering ikke er afhængig af eksterne finansielle krav, da selskabet har aktiver på over 400 milliarder won, en enorm transaktionsdata og betydelige indtægter.

Top  Solana på vej opad mens kryptomarkederne bliver bullish, men kan Bitcoin retracement udløse et fald? Eller er Solana på vej til at bryde igennem? Prisen kæmper for at finde støtte omkring $32.25, men dette kommer på et udfordrende tidspunkt for Solana-netværket. Det er stadig ikke meget aktivitet på Solana lige nu, og der er behov for ting, der begynder at ske inden for de næste 6 måneder.

Mens planerne skrider frem for notering på KOSDAQ, forventes Jeong-hoons ansættelse i bestyrelsen at medføre en mindre rystelse for virksomheden. CEO for Bithumb Holdings vil være Jaewon Lee, der også er administrerende direktør for Bithumb Korea.

Bithumb vil erobre det koreanske marked

Den virtuelle aktiebørs planlægger at blive den bedst rangerede børs i Korea, en position, der indtil nu er besat af Upbit med en stor del af markedsværdien ved hjælp af en offentlig notering som et middel til større eksponering og finansiering.

En børsnotering ville åbne virksomheden for flere institutionelle investorer, og en sådan opbakning ville føre til øget tillid hos detailinvestorer og nye tilhængere, der måske er skræmte af risiciene ved kryptohandel.

Denne projektering kan ses med noteringen af Coinbase tilbage i 2021, der i starten registrerede en stigning i aktiver, finanser og brugere, inden den faldt på grund af den bredere markedsnedtur og branchekollapser.

Upbit nyder bred accept i Sydkorea, og dets handelsvolumener gik midlertidigt over Binance og Coinbase i juli, hvilket noterede en stor vækst på de asiatiske markeder.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button