AltcoinsCardanoDogecoin

Bitstamp dropper Euro Tether: Delistering af stablecoin for at overholde MiCA-reglerne

Bitstamp vil fjerne Tethers euro-pegged stablecoin, Euro Tether (EURT)

Bitstamp, en af de førende kryptobørser, har annonceret, at de vil fjerne Tethers euro-pegged stablecoin, Euro Tether (EURT), inden udgangen af juni. Beslutningen blev truffet for at overholde de kommende regler i det europæiske marked for kryptoaktiver, MiCA (Markets in Crypto-Assets Regulation).

Hvad er Euro Tether?

Euro Tether er en stablecoin, der er forankret til euroen med en fastværdi, hvilket betyder, at den altid skal handle til en værdi af 1 EUR. Stablecoins som Euro Tether er designet til at give kryptoinvestorer mulighed for at holde værdi stabil, uden at skulle konvertere til fiatvalutaer som euro eller dollar.

Bitstamps beslutning om at fjerne Euro Tether

Bitstamp har valgt at fjerne Euro Tether for at overholde de kommende regler i MiCA, der er designet til at regulere kryptoaktiver og beskytte investorer mod risici. Ved at fjerne Euro Tether viser Bitstamp deres engagement i at følge lovgivningen og sikre en sund og transparent kryptohandel på deres platform.

Bitstamps delisting af Euro Tether skal være afsluttet inden udgangen af juni, så brugere, der holder denne stablecoin på platformen, skal være opmærksomme på at trække den til en anden wallet, der understøtter den.

Konklusion

Bitstamp’s beslutning om at fjerne Euro Tether er et skridt mod at efterleve kommende kryptoreguleringer og sikre en sikker handelsoplevelse for deres brugere. Det er vigtigt for kryptobørser at overholde reguleringer for at opretholde tilliden fra investorer og myndigheder og sikre bæredygtig vækst i kryptomarkedet.

Top  BlackRock's Bitcoin ETF launch attracts both crypto experts and traditional investors

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button