AltcoinsCardanoDogecoin

Blockchain Company Fnality International Secures $95.2 Million Investment from Goldman Sachs and BNP Paribas

Fnality International sikrer betydelig investering på 95,2 millioner dollars

Fnality International, et selskab der specialiserer sig i tokeniserede kontantløsninger på blockchain, har sikret sig en betydelig investering på 95,2 millioner dollars, ifølge Bloomberg.

Investeringen blev ledet af prominente finansielle institutioner Goldman Sachs og BNP Paribas.

Fnalitys vækstrejse siden 2019

Etableret i 2019, opstod Fnality International fra et blockchain-projekt startet af UBS. Selskabets mål er at skabe digitale versioner af store valutaer til brug i groothandelbetalinger og transaktioner med digitale værdipapirer.

Denne serie B-finansieringsrunde, der også inkluderede investorer som Depository Trust & Clearing Corp., Euroclear, Nomura Holdings Inc. og Wisdom Tree Inc., markerer en betydelig kapitaltilførsel for Fnality International siden sidste finansieringsrunde på 63 millioner dollars i 2019, ledet af UBS, Banco Santander, BNY Mellon, Barclays, CIBC, Commerzbank, ING, Lloyds Banking Group, Nasdaq Ventures, State Street og Sumitomo Mitsui Banking Corporation.

Vision for at forbedre digitale transaktioner og likviditetsstyring

Denne investering vil blive rettet mod udvikling og operationel udvidelse af Fnalitys blockchain-baserede betalingssystem med indledende fokus på en britisk pund-baseret version med GBP, USD, EUR, CAD og JPY i fokus. På trods af visse forsinkelser i produktudviklingen, ifølge Fnalitys administrerende direktør Rhomaios Ram, forventer virksomheden at starte driften af sit Sterling-betalingssystem inden årets udgang, under forudsætning af regulatorisk godkendelse.

“Det var ikke nemt at afslutte denne runde, men det er ret betydningsfuldt, at de [investorerne] har investeret penge,” sagde Ram. “Det virker som om, der er små lommer af optimisme, der opstår, og det er en indikation på det.” Ram nægtede at afsløre, hvilken værdi Fnality blev vurderet til i investeringsrunden.

Top  Vil Dogecoin blive overhalet? Markedsanalytikere forventer prisstigninger på 150%

Ifølge Fnalitys hjemmeside initierede selskabet Utility Settlement Coin (USC) Project for at skabe en peer-to-peer digital kontantværdi til afvikling af tokeniserede transaktioner. Initiativet sigter mod at forbedre effektiviteten af likviditetsstyring på tværs af flere valutaer.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button