Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

BlockFi indgår milliardaftale med FTX og Alameda Research for at tilbagebetale berørte kunder

50 Milliarden Dollar Zufluss in Bitcoin nach ETF-Einführung?

BlockFi afslutter forlig med FTX og Alameda Research

BlockFi har endelig afsluttet et forlig med FTX og Alameda Research for at modtage $874,5 millioner til at hjælpe med at tilbagebetale kunder, der blev berørt af deres konkurs.

Ifølge en nylig retsarkivering fra United States Bankruptcy Court for District of New Jersey indeholder den omfattende aftale detaljer om, at BlockFi vil modtage en blanding af krav mod FTX til en værdi af $185,2 millioner og krav mod Alameda Research på $689,3 millioner. Desuden vil $250 millioner af det samlede beløb blive behandlet som sikret krav.

### BlockFi’s Forlig med FTX

Alokationen var til hensigt at lette distributionen af midler til BlockFis kunder og markerer et betydningsfuldt skridt mod at løse de økonomiske udfordringer, der blev rejst af deres kapitel 11-konkursbehandling.

“I henhold til aftalen kan BlockFi støtte den foreslåede omorganisationsplan, der blev foreslået af FTX Debtors, og assistere med at få afsluttet FTX-sagen – og tættere på betaling af BlockFis tilladte krav,” står der i arkiveringen.

I september 2023 indgik BlockFi og FTX Debtors en indledende aftale, hvor FTX gav afkald på stort set alle sine krav til positive inddrivelse.

### Tilbagebetalingsplan for at prioritere kunder

Ifølge retten vil aftalen være yderst fordelagtig for BlockFi og dens kunder og overgå forventningerne. “Denne forhandlede aftale…repræsenterer et fremragende resultat,” står der i arkiveringen og sikrer fuldstændig inddrivelse af specifikke krav.

Denne ordning positionerede kunderne til at modtage fulde kravværdier, under forudsætning af at FTX opfylder sine distributionsplaner.

Desuden fremskyndede den sikrede interesse i en del af Alameda Loan Claim betalinger over usikrede krav. “Opnåelse af anerkendelse af BlockFis sikkerhedsinteresse…berettiger BlockFi til betaling af det beløb før betaling af usikrede krav,” hvilket muliggør hurtigere udbetalinger til kunder og reducerer risikoen, mens FTX fremskynder sin omorganisering.

“Dette resultat er blevet opnået med en tidlig mægling,” hævdede arkiveringen. “Væsentligt reducerer retsomkostninger og sikrer, at penge reserveret til retssager med FTX i stedet bruges til kundedistributioner.”

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version