Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

BTCC lancerer eftertragtet copy trading-funktion til evige futures-handel

BTCC Exchange Launches Futures Copy Trading with High-Profit Sharing

BTCC Lancerer Copy Trading Funktion for Perpetual Futures Trading

BTCC, en af de ældste og mest betroede kryptobørser, har netop annonceret lanceringen af deres meget ventede copy trading funktion til perpetual futures trading. Denne copy trading funktion tilbyder op til 15% profitdeling for førende tradere samt en problemfri oplevelse for nye tradere, der ønsker at følge og efterligne strategierne fra top performere på platformen.

BTCC er en foretrukken destination for handel med perpetual futures kontrakter på mere end 220 cryptocurrencies samt populære tokenized aktier og råvarer. Børsen er kendt for sin høje likviditet, konkurrencedygtige handelsgebyrer så lave som 0,01% for SVIP brugere, et intuitivt brugerinterface og en demokonto for nye tradere. Indførelsen af copy trading på BTCC markerer et vigtigt skridt, der vil fremskynde platformens vækst.

I BTCC’s nyeste copy trading funktion kan førende tradere tjene profitdeling på 10-15%, hvilket er en af de højeste satser i branchen, baseret på deres 30-dages gennemsnitlige aktiver under forvaltning (AUM), med daglig opgørelse af overskuddet. Desuden gælder det, at jo tidligere tradere begynder at føre andre, desto hurtigere kan de opbygge deres AUM og opnå den maksimale profitdelingssats.

Copy tradere vil derimod drage fordel af erfaringen fra erfarne førende tradere og kan nemt tilpasse deres kopihandler med indstillinger som øget positionsstørrelse, maksimering af margen, take profit og stop loss pr. ordre og kopiering af stop loss. Disse indstillinger er designet til at hjælpe copy tradere med at håndtere risiko og optimere deres kopierede porteføljer.

Med to tilstande for copy trading – handel med et fast beløb og handel med en bestemt ratio af førende traderens margin – kan copy tradere handle futures baseret på deres vaner og risikovillighed. Derudover kan de kopiere op til 10 førende tradere uden begrænsning på antallet af handler, der kopieres.

BTCC’s copy trading funktion er i øjeblikket en af de mest konkurrencedygtige i branchen, da den tilbyder nemmere og mere klar handelsstyring ved at adskille kopihandler fra brugernes egne handler, daglig overskudsopgørelse samt højere profitdelingsprocenter end andre børser.

For at fejre lanceringen vil BTCC afholde en tidsbegrænset Halloween-kampagne, hvor både førende og copy tradere kan tjene særlige belønninger ved at deltage tidligt. For eksempel kan førende tradere tjene op til 2.400 USDT hver i udbetalingsdygtige belønninger ved at tiltrække copy tradere og rangere i præstationsmålinger. Copy tradere kan få op til 250 USDT hver for at foretage deres første kopihandel og nå kopihandelsmål.

Med kryptomarkedet, der igen er ved at opvarme, er det det perfekte tidspunkt for tradere at drage fordel af BTCC’s copy trading funktion. Førende tradere kan opbygge deres omdømme og profit, mens nybegyndere kan lære af top performere. Den lukrative kampagne varer indtil den 30. november 2023.

For en detaljeret gennemgang af funktionerne, kravene og belønningerne ved copy trading funktionen og Halloween-kampagnen, besøg venligst BTCC’s officielle hjemmeside.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version