Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Cardano (ADA) erlebt bemerkenswertes Wachstum vor dezentralisierendem Update: Was kommt als Nächstes?

Chainlink BUILD Programm begrüßt Rollup.Finance zur Erweiterung der Infrastruktur

Cardano oplever betydelig vækst på grund af innovative teknologiske udviklinger omkring blockchain-infrastrukturen. Dette skyldes blandt andet et kommende opdatering, der vil føre til fuld decentralisering af netværket.

## Nye Milepæle for Cardano

Cardano (ADA) gennemgår vigtige udviklinger og opgraderinger i forberedelse til at blive fuldt decentraliseret og indlede en ny æra for hele blockchain-økosystemet. En ny udviklingsrapport afslører vigtige detaljer om de seneste fremskridt og fremhæver, hvad fællesskabet snart kan forvente.

### Teknologiske Fremskridt

Lederteamet har opnået en vigtig milepæl med implementeringen af CIP-0069, der forbedrer PlutusV3-funktionaliteten. Flere fejl er blevet rettet, herunder skripteksekvering og forhindring af delegation til ikke-eksisterende puljer i kerneteknologien. Der er også sket forbedringer på Wallets, Smart Contracts og skaleringsinfrastrukturen i forventning til den kommende Chang-forgrening, der vil introducere “Voltaire-æraen”.

### Videre Udvikling

Uddannelsesmateriale for Cardano Developer Course er under udarbejdelse, og arbejdet på “Mastering Cardano” skrider frem. Netværket har lanceret 171 projekter, afsluttet 1.364 projekter og implementeret 132.527 tokens. Der er 10,09 millioner tokens og 92,3 millioner transaktioner på blockchain’en.

### Fremtidige Forventninger

Blockchain-ekspert Collin Brown er optimistisk og tror, at der vil være meget at se frem til med Cardano i de kommende dage. Alt i alt ser fremtiden lys ud for Cardano, og ADA-tokenet oplever positiv vækst.

## Prisudvikling og Forventninger

ADA handles i skrivende stund til $0,395, efter at være steget med 7 % inden for de seneste 24 timer. Investerne forventer yderligere kursgevinster før opgraderingen senere på måneden og muligheden for en tilbagevenden til Top-10 rangeringen.

Kryptoanalytiker Ali Martinez sender købssignaler på Tages-Charts for ADA og forudser en positiv prisudvikling. Investorerne bliver nødt til at følge med i udviklingen og muligheden for en Cardano-Spot-ETF for at vurdere den langsigtede værdi af ADA-tokenet.

Med en stærk udvikling i teknologien og interesse fra investorer kan Cardano se frem til en spændende fremtid med nye muligheder og vækst.

Bliv opdateret om Cardano News

Exit mobile version