Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Cardano-investorer håber på en opsving: Er det muligt?

Vechain gewinnt 21.000 neue Wallets an einem Tag – wird der VET-Preis folgen?

Cardanos (ADA) kurs har oplevet betydelige svingninger siden starten af juni-crashet. Selvom der har været opsvingsmomenter, har den generelle tendens været nedadgående.

Forværringen af situationen er, at næsten 3,3 milliarder dollars står på spil, men ADA-investorernes optimisme kunne redde dem.

## Cardano-Investorer håber på bedring
Kursen på Cardano viser tegn på yderligere nedadgående bevægelse, idet altcoin allerede i dag er faldet med 2,2 procent. Bekymringen er nu større end nogensinde, da milliarder af dollars værd at ADA kunne miste deres rentabilitet.

Ifølge Global In/Out of the Money (GIOM) Indikatoren blev der tidligere på ugen registreret 3,7 milliarder ADA til en værdi af cirka 1,4 milliarder dollars, der blev handlet med tab. Denne mængde blev købt mellem 0,39 USD og 0,41 USD, hvorefter ADA faldt, efter den mistede støtten på 0,40 USD.

Nu er der en anden mængde på 5 milliarder ADA til en værdi af 1,9 milliarder dollars, der står over for en lignende skæbne. Denne mængde blev købt til priser mellem 0,36 USD og 0,39 USD. Med en handelskurs på 0,38 USD er Cardanos kurs meget tæt på at miste støtten på 0,36 USD.

Hvis dette sker, vil der i løbet af kun to uger opstå tab på omkring 3,3 milliarder dollars, hvilket vil få investorerne til at blive pessimistiske.

Indtil videre holder de sig tilbage med at sælge for at udligne deres tab. Observationen af aktive adresser efter rentabilitet viser, at mindre end 3 procent af alle aktive adresser i øjeblikket tjener penge. Deres dominerende tilstedeværelse på over 25 procent er et pessimistisk tegn.

Dette skyldes, at de tendensmæssigt sælger oftere, hvilket skader Cardanos kurs. Deres udholdenhed kunne dog forhindre yderligere kursfald og hjælpe ADA med at komme sig.

## ADA-Kursprognose: Bedring
Cardanos kurs faldt med mere end 14 procent i de seneste 11 dage og ligger i øjeblikket på 0,38 USD. Den næste afgørende støtte for ADA er på 0,37 USD, som allerede er blevet testet tidligere.

Hvis investorernes overbevisning også afspejles i kursen, kan ADA opleve en opsving. Målet for bedringen er at vinde støtten på 0,40 USD tilbage. Dette vil kunne skubbe altcoinet yderligere op og hjælpe Cardano med at kompensere for sine tab.

Hvis støtten på 0,37 USD dog går tabt, kan altcoinet falde til 0,34 USD. Der forventes ingen stor kursnedgang, men selv da kan ADA-investorerne stå over for en situation, der ville gøre den optimistiske tese ugyldig.

Bliv opdateret om Cardano News

Exit mobile version