Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Chainlink: Tokenization af virkelige verdier er den største markeds mulighed inden for blockchain

Verschwindet und erscheint erneut auf DTCC-Webseite

Chainlink Labs direktør for kapitalmarkeder, Ryan Lovell, udtalte, at den traditionelle finanssektor ikke er den bedste anvendelse af tokenisering, men at virkelige data er det.

Tokenisering af virkelige aktiver (RWA) anses for at være en af de største markedsmuligheder i blockchain-industrien, med et potentiale for markedets størrelse i hundredvis af billioner dollars.

Der er en stigende mængde projekter, der ønsker at tokenisere en bred vifte af aktiver, herunder kontanter, råvarer, ejendomme og mere.

Forskere fra blockchain-orakelplatformen Chainlink mener dog, at den største mulighed bliver overset til fordel for traditionel finans.

De hævder, at når finansielle aktivinfrastrukturer bliver mere digitale, vil aktieforvaltere have en “betydelig” mulighed for at træde ind på tokeniseringsmarkedet.

I en branchespecifik rapport med titlen “Beyond Token Issuance” forklarede Chainlink, hvor muligheden ligger, og hvordan interoperabilitet og virkelige data kunne låse værdien af tokeniserede aktiver op.

Rapporten fremhævede behovet for interoperabilitet og virkelige data i tokenisering for at tillade aktieforvaltere at tilpasse sig den stigende efterspørgsel efter tokeniserede aktiver.

Chainlink mener, at fordelene ved tokenisering opvejer fordelene ved traditionel finans.

Hvis dette opnås, vil aktieforvaltere låse inaktiv kapital op med højere afkast ved at muliggøre adgang til tidligere utilgængelige markeder eller aktieklasser og få adgang til globale, flydende 24/7-markeder.

Aktieforvaltere vil kunne skabe nye indtægtsmodeller med nye indtægtskilder på grund af de unikke muligheder, der åbnes.

Samling af porteføljer vil forene både traditionelle finansielle aktiver og digitale aktiver i et enkelt tilbud.

Endelig vil det reducere de operationelle omkostninger for aktieforvaltere, da de vil skulle bruge færre mellemmænd ved at udnytte decentralisering.

Chainlink hævder, at blockchain-teknologi udvikler sig til en integreret komponent i det eksisterende finansielle økosystem. Rapporten påpegede integrationen af blockchain og traditionelle aktiver i et forenet finansielt økosystem.

Forskerne mener, at dette er resultatet af den løbende digitalisering, da blockchains tilbyder en bedre infrastruktur til transaktioner og aktieopbevaring.

Selvom der måske er flere muligheder for at anvende tokenisering med virkelige data, bør traditionel finans ikke overses som et mål for teknologiens udvikling og vedtagelse.

Chainlink er allerede dybt forankret på det traditionelle finansmarked og har indgået partnerskaber med virksomheder som ARTA TechFin og ANZ Bank for at tilpasse deres tjenester og lette vedtagelsen af tokenisering.

Tokenisering af virkelige data er ikke blot et fokus, men en bidragyder til den voksende virkelige adoption af blockchain-teknologi.

Bliv opdateret om Cardano News

Find Chainlink News og opdateringer her

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version