Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Charles Hoskinson kündigt Genesis an: Die Revolution des Cardano-Protokolls

Polygon Labs und NEAR Foundation arbeiten für die Integration von zkWasm L2 Prover zusammen

## Charles Hoskinson annoncerer Ouroboros Genesis-Protokoll for Cardano

### En stor opgradering af Cardano’s konsensusmekanisme

Charles Hoskinson, skaberen af Cardano, har netop annonceret en spændende nyhed for kryptosamfundet: “Genesis kommer.” Denne kryptiske meddelelse blev efterfulgt af en detaljeret blogpost skrevet af Nicholas Frisby, en softwareudvikler hos IOHK, der kaster lys over den kommende lancering af Ouroboros Genesis-protokollen. Dette protokol repræsenterer et betydeligt skridt fremad i Cardano’s grundlæggende konsensusmekanisme med det formål at styrke sikkerheden og effektiviteten af blockchainen.

### Ouroboros Genesis og dets funktioner

Ouroboros Genesis bygger videre på tidligere iterationer som Ouroboros Classic, Ouroboros BFT og Ouroboros Praos. Dets primære fokus ligger på at sikre netværksknudepunkter under deres første tilknytning til netværket eller genindsættelse efter længere fravær for at løse de sårbarheder, der er til stede i sådanne scenarier.

Protokollen introducerer flere nye funktioner designet til at mindske risiciene forbundet med nye eller tilbagevendende knudepunkter. Disse inkluderer Ledger Peers, Lightweight Checkpointing, Limit on Eagerness (LoE), Genesis Density Disconnections (GDD) og Limit of Patience (LoP). Disse funktioner sigter mod at sikre sikre forbindelser med pålidelige netværksdeltagere, hurtig enighed om blockchain-historik, forhindre forhastet godkendelse af ikke-validerede blokke, afbryde forbindelser med skadelige knudepunkter og sikre hurtig levering af blockchain-data.

### Planlagt udgivelsesdato for Ouroboros Genesis

Ouroboros Genesis forventes at blive lanceret i tredje kvartal 2024 og er i øjeblikket i den sidste udviklings- og testfase. Målet med denne fase er at sikre en problemfri integration af nye funktioner, kompatibilitet med eksisterende systemer og stabil ydeevne under skiftende driftsforhold. Indførelsen af dette protokol markerer en vigtig opgradering af Cardano’s sikkerhedsramme og bekræfter projektets engagement i kontinuerlig innovation og forbedring af blockchain-teknologien.

Exit mobile version