AltcoinsCardanoDogecoin

Chimpzee (CHMPZ) – det revolutionerende projekt, der tilbyder op til 1 million CHMPZ-tokens

Crypto Proje Chimpzee (CHMPZ) fortsætter med at imponere og tiltrække investorer, selvom dets presalg allerede er langt fremme. I øjeblikket er projektet i sin 15. fase, og der er flere måder at tjene på dette innovative projekt, herunder muligheden for at vinde op til 1 million CHMPZ-tokens.

Prisen på CHMPZ-tokenet er i øjeblikket $0.00140. I den kommende og sidste fase vil prisen stige til $0.00155, mens noteringsprisen er sat til $0.00185. Indtil videre har CHMPZ indsamlet over $1,98 millioner i finansiering og tilbyder en 4X bonus, der vil sænke omkostningerne til tidlige presale-priser i en begrænset periode.

Et af de tiltag, der tiltrækker så mange investorer, er det endelige presale-giveaway, hvor investorer kan vinde op til 1 million CHMPZ-tokens. For hver $50.000 milepæl, presalen når, kan en heldig supporter, der indbetaler $150 eller mere, have chancen for at vinde 500.000 CHMPZ-tokens ved næste $50.000 milepæl.

Chimpzee samarbejder aktivt med WeForest om et projekt til at plante over 5.000 træer i Tanzania, et betydeligt skridt i kampen mod klimaforandringer. Deltagelse i presalen vil også give mulighed for at opnå Chimpzee NFT-pas i en speciel whitelist-begivenhed, før det er tilgængeligt for offentligheden.

Efter presalen vil Chimpzee-teamet fokusere på at blive optaget på forskellige børser samt udvikle teknologiske funktioner. Projektet har også forpligtet 10% af tokensene og en del af overskuddet til at støtte organisationer, der er aktivt engagerede i disse kritiske spørgsmål.

Chimpzee introducerer desuden en række robuste funktioner, herunder Play-to-Earn, Shop-to-Earn og Trade-to-Earn-mekanismer. Dette giver brugerne mulighed for at optjene belønninger samtidig med at de bidrager til projektets overordnede mål.

Projektet har fokus på Chimpzee-butikken, NFT-markedet og Zero Tolerance-spillet. Chimpzee-shoppen fungerer som et centralt samlingspunkt for en række produkter og varer. NFT-markedet letter handlen med NFT’er og giver et passivt indtægtsgenereringspotentiale gennem en del af platformens handelsgebyrer.

Top  Elon Musks SpaceX og kinesisk ejendomsgigant kan være skyld i kollaps på kryptomarkedet

Chimpzee er også ved at lancere en mobilapplikation, der inkorporerer AI-teknologi til at skabe personaliserede Chimpzee AI-avatars.

Alt i alt har Chimpzee gjort sig bemærket i kryptoindustrien på grund af dets velgørende indsats. Det er værd at undersøge projektet hurtigst muligt, da det hurtigt får momentum, og bonuskampagnen snart vil udløbe. Husk også at deltage aktivt i projektets sociale mediekanaler.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button