Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Chimpzee (CHMPZ) – det revolutionerende projekt, der tilbyder op til 1 million CHMPZ-tokens

Dubai Financial Services Authority Adds XRP and Toncoin to List of Recognized Tokens

Crypto Proje Chimpzee (CHMPZ) fortsætter med at imponere og tiltrække investorer, selvom dets presalg allerede er langt fremme. I øjeblikket er projektet i sin 15. fase, og der er flere måder at tjene på dette innovative projekt, herunder muligheden for at vinde op til 1 million CHMPZ-tokens.

Prisen på CHMPZ-tokenet er i øjeblikket $0.00140. I den kommende og sidste fase vil prisen stige til $0.00155, mens noteringsprisen er sat til $0.00185. Indtil videre har CHMPZ indsamlet over $1,98 millioner i finansiering og tilbyder en 4X bonus, der vil sænke omkostningerne til tidlige presale-priser i en begrænset periode.

Et af de tiltag, der tiltrækker så mange investorer, er det endelige presale-giveaway, hvor investorer kan vinde op til 1 million CHMPZ-tokens. For hver $50.000 milepæl, presalen når, kan en heldig supporter, der indbetaler $150 eller mere, have chancen for at vinde 500.000 CHMPZ-tokens ved næste $50.000 milepæl.

Chimpzee samarbejder aktivt med WeForest om et projekt til at plante over 5.000 træer i Tanzania, et betydeligt skridt i kampen mod klimaforandringer. Deltagelse i presalen vil også give mulighed for at opnå Chimpzee NFT-pas i en speciel whitelist-begivenhed, før det er tilgængeligt for offentligheden.

Efter presalen vil Chimpzee-teamet fokusere på at blive optaget på forskellige børser samt udvikle teknologiske funktioner. Projektet har også forpligtet 10% af tokensene og en del af overskuddet til at støtte organisationer, der er aktivt engagerede i disse kritiske spørgsmål.

Chimpzee introducerer desuden en række robuste funktioner, herunder Play-to-Earn, Shop-to-Earn og Trade-to-Earn-mekanismer. Dette giver brugerne mulighed for at optjene belønninger samtidig med at de bidrager til projektets overordnede mål.

Projektet har fokus på Chimpzee-butikken, NFT-markedet og Zero Tolerance-spillet. Chimpzee-shoppen fungerer som et centralt samlingspunkt for en række produkter og varer. NFT-markedet letter handlen med NFT’er og giver et passivt indtægtsgenereringspotentiale gennem en del af platformens handelsgebyrer.

Chimpzee er også ved at lancere en mobilapplikation, der inkorporerer AI-teknologi til at skabe personaliserede Chimpzee AI-avatars.

Alt i alt har Chimpzee gjort sig bemærket i kryptoindustrien på grund af dets velgørende indsats. Det er værd at undersøge projektet hurtigst muligt, da det hurtigt får momentum, og bonuskampagnen snart vil udløbe. Husk også at deltage aktivt i projektets sociale mediekanaler.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version