AltcoinsCardanoDogecoin

Cirkel Internet går efter en potentiel børsnotering i 2024

Circle overvejer mulig offentlig børsnotering i 2024

Circle Internet, udstederen af USD Coin-stablecoin, overvejer en potentiel offentlig børsnotering (IPO) i starten af 2024 ifølge Bloomberg.

Virksomheden er i øjeblikket i diskussioner med rådgivere for at vurdere levedygtigheden og timingen af en sådan bevægelse til de offentlige markeder, som informeret af anonyme “personer med viden om sagen”. Mens detaljer forbliver fortrolige, afspejler Circles overvejelse af en børsnotering deres vækstambitioner og strategiske planlægning.

En repræsentant for Circle bekræftede virksomhedens langsigtede mål om at blive offentligt handlet. “At blive en børsnoteret amerikansk virksomhed har længe været en del af Circles strategiske ambitioner. Vi kommenterer ikke på rygter,” lød svaret fra repræsentanten.

USD Coin har i øjeblikket en markedsværdi på $24.42 milliarder og rangerer som den sjette største mønt og den næststørste stablecoin ifølge CoinMarketCap. Selvom Circle ikke har angivet, hvor meget værdi de søger i forbindelse med børsnoteringen, blev deres tidligere forsøg på at gå offentligt i 2022 via en blanko-check aftale værdisat til $9 milliarder.

Circles SPAC-forsøg og udfordringer med SVB

I 2021 accepterede Circle en fusion med Concord Acquisition Corp., et Special Purpose Acquisition Company (SPAC), men fusionen faldt til sidst igennem. I 2022 rejste Circle $400 millioner i en finansieringsrunde fra store finansielle institutioner, herunder Goldman Sachs, Blackrock, Fidelity og andre. Virksomheden var $7.7 milliarder værd inden den planlagte fusion ifølge Axios.

Tidligere i år afslørede Circle, at de havde $3.3 milliarder af deres $40 milliarder USDC-reserver hos det kollapsede Silicon Valley Bank. Virksomheden anmodede om bankoverførsler inden sammenbruddet, men transaktionerne blev ikke gennemført. Prisen på USDC faldt til et all-time low på omkring 0.8774, langt fra det til tænkte kurs på $1.

Top  De bedste OG-kryptovalutaer at købe i 2023: Bitcoin, Litecoin, XRP, Dogecoin og Ether

Trods tidligere tilbageslag forbliver Circles ambition om en offentlig børsnotering vedholdende, selvom der endnu ikke er blevet bekræftet konkrete IPO-planer, da virksomheden forbliver tavs omkring de seneste spekulationer.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button