AltcoinsCardanoDogecoin

Cogwise: Bliv en tidlig investor i et revolutionerende AI-projekt

I en endnu vellykket præ-salg er Cogwise ($COGW) en ny cryptocurrency, der giver brugerne mulighed for at træffe bedre handelsbeslutninger. Til dato har den rejst $800.000 og præsalerne er stadig i gang, hvor brugerne kan købe $COGW til $0,03. Udrulningen af børsen vil sende prisen op på $0,065, hvilket giver mere end en 2x ROI for dem, der køber i dag. For yderligere opdateringer om projektets nyeste udviklinger, følg venligst Cogwise på Twitter eller tilmeld dig Cogwise Telegram.

Projektets succes skyldes det avancerede marketing og tiltrækningen ved at investere tidligt for maksimal gevinst. Cogwise har fire primære AI-drevne mekanismer – CogwiseAI Core, Real-time Trading, Smart Alerts og Smart Contract Generator. CogwiseAI Core er projektets varemærke, hvor brugerne kan trække data til at hjælpe med handel. Real-Time Trading er et AI-drevet handelsbot, der automatisk udfører handler baseret på fastlagte regler, mens Smart Alerts analyserer datasæt for at opdatere brugerne om potentielt indbringende on-chain begivenheder. Smart Contract Generator giver brugerne mulighed for at generere smarte kontrakter uden kodningserfaring.

For at sikre den rette udførelse af projektet, har Cogwise et erfarent hold. Holdet består af kyndige digitale eksperter og flere medarbejdere med livslang erfaring i ledende softwarevirksomheder, der gør det til en langtidsholdbar investering. Disse detaljer er angivet på Cogwise’s hjemmeside.

Finansielt set har Cogwise en ambitiøs roadmap med plan om integration af læringsplatform, stake utility og AI-integration i projektets tegnebog. I 2024 sigter roadmapet mod industrievents, app-udvikling, chatbot alpha-version udgivelse og yderligere token-nytte gennem governance-voting.

Præsalget af Cogwise tegner sig for en vellykket overstået første fase, og den er nu trådt ind i anden fase – holdet har sat et præsalg-hårdt loft på 15,3 millioner dollars, hvorefter det vil blive lanceret på børserne. Tilmed supports staking mekanismen, og sammen med $CGW tokens’ øvrige fordele forventes en stærk efterspørgsel.

Top  Bitcoin-investorerne sælger, mens prisen falder - større fokus på alternative kryptovalutaer på DEXTools

Yderligere har Cogwise en brændingsmekanisme, der destruerer 35% af platformens indtjening, hvilket begrænser tokens’ omløbende udbud. 40% af $CGW-tokens er tilgængelige i præsalarisen. Understøttet af et ambitiøst roadmap og et erfarent team, sigter Cogwise’s $15,3 millioner præsalg-hårdt loft på at skabe væsentlig vækstpotentiale, især med den næste bull run i tankerne.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button