Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Coinbase CEO advarer mod anti-crypto politik ved 2024 valg

50 Milliarden Dollar Zufluss in Bitcoin nach ETF-Einführung?

Coinbase CEO Brian Armstrong har udtalt, at en anti-krypto holdning vil være en dårlig politisk strategi for valgene i 2024 og har givet grunde til, hvorfor millioner af unge mennesker bakker op om digitale aktiver.

I et indlæg på X (tidligere Twitter), har Coinbase Chief Executive opstillet fem grunde til, hvorfor kandidater er i en bedre position til at være pro-krypto i stedet for det modsatte, efter afsløringer om, at den anti-krypto lovforslag blev udarbejdet af aktører inden for traditionel finans.

“Senators Warren and Marshall now lobbying for big banks. Being anti-crypto is a really bad political strategy going into 2024,” udtrykte Armstrong også på Twitter.

Armstrong lagde også en video op af Sen Roger Marshall, hvor han udtaler, at Digital Assets Anti-Money Laundering Bill blev udarbejdet af American Banking Association (ABA) for at begrænse hvidvaskning af penge og relaterede overtrædelser og gentog kritikere af sektoren, der har udtalt, at “krypto er et værktøj for kriminelle.”

Ifølge Armstrong har 52 millioner amerikanere brugt digitale aktiver, og denne voksende figur skyldes de muligheder, der tilbydes af blockchain-teknologi. Nylige data understøtter også dette som web3-literacy er steget i flere jurisdiktioner inden for det sidste år.

Desuden ser 38% af unge mennesker kryptovalutaer som et vigtigt instrument til at drive økonomisk aktivitet i landet. Han tilføjede også, at kun 9% af landet er tilfredse med det nuværende finansielle system, herunder det faktum, at krypto-priserne er steget med 90% år til dato (YTD).

Standwithcrypto.org er på vej mod 1 million vælgere, der ønsker klare og præcise kryptopolitikker til vækst af markedet. De præsenterede fakta af CEO’en viser en stigning i markedsfølelsen i år på tværs af forskellige kategorier.

Fortalere for digitale aktiver har argumenteret for at drive vækst gennem web3, da globale markeder fortsætter med at tiltrække nettoinvestorer og skabe nye knudepunkter. Brugere har også kritiseret det lukkede system med centraliseret finans drevet af få mennesker, i modsætning til et åbent decentraliseret model.

Armstrong har fortsat med at være i front for at promovere pro-digitale aktiver og opfordre regulerende myndigheder til at vedtage omfattende regler, der vil garantere investeringer og beskytte alle sektorer, i stedet for den nuværende retshåndhævelsesmetode.

Værdipapir- og børskommissionen (SEC) indgav en retssag mod Coinbase for angiveligt at tilbyde tjenester til registrerede værdipapirer. Coinbase har understreget, at de vil forsvare sig energisk og fortsætte kampen for klarere regler på det amerikanske marked.

Senators kritiserer lobbyindsatser fra industrien

Lovforslaget om bekæmpelse af hvidvaskning af penge for virtuelle aktiver søger at bringe virksomheder ind på det virtuelle marked under skrappere regler. Sen. Elizabeth Warren har også kritiseret den seneste lobbyindsats fra American Blockchain Association for at blokere regler imod brugen af kryptovalutaer i terrorfinansiering.

Senatoren sendte et brev til foreningen den 18. december, hvori hun rejste etiske spørgsmål, da foreningen søger tidligere militære og økonomiske håndhævende embedsmænd i lobbyindsatsen. På deres side har Blockchain-foreningen tidligere nævnt, at de ikke er imod regulering, men støtter fair og ansvarlige regler.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version