Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Coinbase indgår partnerskab med Yellow Card for at udvide adgangen til krypto i Afrika

Langfristige Bitcoin-Inhaber bleiben trotz Rallye entschlossen, das Angebot erreicht neue ATH

Coinbase udvider til det afrikanske marked

Coinbase, en af de største kryptobørser, har allieret sig med den lokale stabilcoin-udveksling Yellow Card for at træde ind på det afrikanske marked. Dette vil give kunder i 20 afrikanske lande adgang til Coinbase’s produkter.

Partnerskabet med Yellow Card, der har næsten 1,4 millioner brugere, sigter mod at gøre adgangen til stabilcoins nemmere med mere bekvemme og overkommelige betalingsmetoder. Chris Maurice, medstifter og administrerende direktør for Yellow Card, udtaler, at samarbejdet vil give mere end en milliard mennesker i Afrika mulighed for at omfavne fremtidens finansverden.

Coinbase fremhæver, at udvidelsen også vil bidrage til at øge økonomisk frihed i områder, der er plaget af høj inflation, høje gebyrer, lave transaktionshastigheder og geopolitiske begrænsninger. Samarbejdet fokuserer især på brugen af ​​USD Coin (USDC) stabilcoin på grund af dens meget lavere volatilitet i forhold til lokale valutaer.

Desuden forventes det, at denne udvidelse vil gavne små og mellemstore virksomheder (SMV’er) i Afrika og andre udviklingslande. Dette skyldes, at SMV’er står over for udfordringer ved at åbne USD- og eurokonti, hvilket hæmmer deres tværnationale vækst i Afrika.

Afrika er også en af de hurtigst voksende kryptomarkeder i verden ifølge Chainalysis. Kenya, Nigeria og Sydafrika har det højeste antal brugere i regionen. Mange borgere i disse nationer bruger kryptoaktiver til kommercielle betalinger, men deres volatilitet gør dem uegnede som en værdibutik.

Brugen af en stabilcoin som USDC forventes at afhjælpe disse problemer. “Coinbase Wallet-brugere vil let kunne sende USDC uden gebyrer på enhver platform, hvor de kan dele et link, herunder beskedapps som WhatsApp.”

Coinbase mener, at unge mennesker er mere tilbøjelige til at anerkende fordelene ved krypto. Ifølge FN-data har Afrika verdens yngste befolkning, hvor næsten 60% af befolkningen er under 25 år. Derudover ejer mere end syv ud af ti kryptoejere globalt (72%) er under 34 år.

Udvidelsen forventes at have en betydelig indvirkning på Afrikas finansverden og vil muligvis åbne døren for en større del af befolkningen til deltagelse i den globale finansielle verden.

Bliv opdateret om Cardano News

Find Chainlink News og opdateringer her

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version