Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Coinbase Users Receive Notification of Customer Information Sharing with CFTC Following Bybit Subpoena

Das Bitcoin-Portfolio von MicroStrategy steigt auf über 5 Milliarden US-Dollar, während BTC bei 34.000 US-Dollar stabil bleibt

Detaljer om Coinbase og CFTC-subpoena

Coinbase-brugere modtager angiveligt e-mails, der informerer dem om, at deres kundeoplysninger muligvis bliver delt med Commodities Futures Trading Commission (CFTC) i USA efter en retsmæssig påvirkning mod Coinbase. Der er endnu ikke offentliggjort nogen kommentarer fra børsen, men den retlige ordre ser ud til at være relateret til en undersøgelse involverende Bybit, en Dubai-baseret krypto-børs grundlagt af Ben Zhou.

Det fremgår af screenshots af e-mails, der deles af Coinbase-brugere, at børsen nævnte en mulig protester mod retsmæssig påvirkning i retten inden en deadline den 30. november.

Ifølge en rapport fra Decrypt, der citerer unavngivne kilder, arbejder Coinbase i virkeligheden sammen med CFTC for at fastlægge de data, der skal deles, med det formål at begrænse omfanget så meget som muligt.

Flere brugere har spekuleret i, at de er blevet målrettet af den føderale regering, idet de antyder, at kun dem, der bruger både Coinbase og Bybit, kan være berørt. Dog har flere brugere hævdet at have modtaget subpoena-meddelelser fra Coinbase, selvom de aldrig har brugt Bybit eller oprettet konti hos børsen, ifølge kilder fra Decrypt.

Hverken Coinbase eller CFTC har kommenteret offentligt på sagen endnu. Tidligere har CFTC indgivet søgsmål mod Binance for forskellige overtrædelser, herunder manglende implementering af kundekendelseskrav (KYC) og drift af illegale digitale aktivitetsderivater. I en nylig aftale mellem Binance og det amerikanske justitsministerium (DOJ) aftalte Binance at betale en bøde på 1,35 mia. dollar for at overtræde CFTC-retningslinjer. Bybit begyndte at håndhæve KYC-standarder på tværs af alle sine tjenester i maj 2023.

Indtil videre er der ikke blevet indgivet søgsmål mod Bybit af CFTC.

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version