AltcoinsCardanoDogecoin

Coinen MOON stiger næsten 160% på en enkelt dag efter Reddit’s opdatering – vil brænde 34% af forsyningen.

MOON: Reddit’s Cryptocurrency Community Token Gains 160% in a Single Day

MOON, en mønt fra det sociale mediegigant Reddit’s r / cryptocurrency-fællesskab, steg næsten 160% på en enkelt dag efter en opdatering af admin, der vil brænde møntens kontrakt og 34% af forsyningen og flytte mønten til fuld decentralisering.

MOON’s Price Surge

På tirsdag morgen (11:00 UTC) var r / CryptoCurrency Moons (MOON) mønt op 156,9% på 24 timer og handles i øjeblikket til $0.138476. Mønten var nået op $0.170233, men faldt 18,6% siden det højeste punkt. I løbet af de seneste syv dage kunne mønten fremvise en stigning på 135%, men den er faldet med 40% i de sidste måned, ifølge CoinGecko.

MOON’s Performance

Møntens all-time high var $0.577657 i juli i år, men har siden da mistet 75,98%. På den anden side er mønten steget med 1573% siden dens all-time-lav i december 2020.

Reddit’s Plan for MOON

I oktober annoncerede Reddit planer om at fjerne blockchain-baserede community point-beloningsmønten MOON og BRICK. Virksomheden bemærkede, at det er vanskeligt at skalere Community Points-programmet på tværs af platformen på grund af ressourcebegrænsninger og regulatoriske risici.

Ifølge den seneste opdatering vil Reddit-administratorerne forlade Moons-kontrakten, og dette forventes at være afsluttet ved udgangen af denne måned. Når handlingen er afsluttet, vil det være umuligt at foretage yderligere ændringer i kontrakten, og ingen nye MOON-mønter kan oprettes.

MOON’s Future

Efter at dette er sket, kan ingen nye MOON-mønter oprettes. Desuden vil noteringer forblive intakte, og mønterne vil beholde muligheden for at blive noteret og handlet af børser og tegnebøger.

Top  Ryan Salame nægter at vidne om anklagede ulovlige kampagnedonationer i FTX-sag

Kontrakten vil forblive uforandret, hvilket gør Moons helt decentraliseret. Det betyder, at Reddit og moderatorgruppen vil opgive kontrollen med kontrakten og sende den til en brændeadresse, hvilket betyder, at ingen vil være i stand til at kontrollere den.

Brænding af Mønter

Reddit-administratorerne er indstillet til at brænde alle Moons, der holdes i Community Tank, hvilket vil reducere møntens samlede forsyning fra næsten 126 millioner til 83,2 millioner. Dette vil gøre Moons til en deflationær token i modsætning til den nuværende inflationære tilstand.

Plan for MOON’s Fremtid

Moderatorteamet vil nu arbejde med fællesskabet på at udvikle en plan for MOON’s fremtid, herunder hvordan de resterende mønter i fællesskabets tegnebog skal fordeles. Derudover vil holdet undersøge, om mønterne fra bannerudlejning og AMAs skal brændes eller genfordeles til fællesskabet.

Moderatorteamet vil fortsætte med at udvikle bots, herunder en flair bot til at vise mønttællinger ved brugernavne og en tip bot til tipning af MOON. De vil også bruge den tilgængelige API til at forbedre møntens anvendelighed og har bedt om fællesskabets feedback for at sikre de rigtige beslutninger for MOONs fremtid.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button