Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Coinstore Celebrates its 3rd Anniversary with Trading Competitions, Airdrops, and Community Events

Bitcoin Price Prediction as Weekend Trading Volume Pushes Past $10 Billion – Here are Key Levels to Watch

Coinstore fejrer 3-års jubilæum med handelskonkurrencer

Over de sidste tre år har kryptoindustrien ændret sig markant. På trods af op- og nedture har Coinstore altid insisteret på sin tro på branchen med handlinger og evner.

## En rejse gennem tre år
Inden for de tre år har Coinstore betjent over 700 projektteams og noteret over 750 handelspar. Med over 5 millioner registrerede brugere og over 150.000 daglige aktive brugere har Coinstore dækket 175 lande og regioner. Kontinuerligt udviklende og ekspanderende har Coinstore etableret en stærk tilstedeværelse på vækstmarkeder, med Indonesien, Indien og Nigeria som centrum.

Coinstore fokuserer altid på talent- og overholdelsesudvikling. Talenttræning og -konstruktion er en vigtig del af virksomhedsudviklingen. Coinstore forstår dette godt og har derfor etableret 13 internationale driftscentre i forskellige lande og er blevet en stor organisation med over 200 internationale medarbejdere.

“Compliance and regulation” er forretningsgrundlaget for Coinstore. Coinstore fik MSB-licensen i USA og Digital Asset Prop Trading-licensen i Dubai. Samtidig har Coinstore etableret samarbejde med lokale reguleringsmyndigheder på de største målmarkeder for at hjælpe dem med at forstå blockchain-teknologi og kryptovaluta og opbygge relevante reguleringsrammer.

## “Langsigtet” filosofi
I den hurtige kryptoindustri lægger Coinstore vægt på betydningen af “langsigtet” forretningsfilosofi. Coinstore stræber ikke kun efter at være en udveksling, men at opbygge et helt økosystem, tilpasse sig branchetendenser samtidig med at opretholde et langsigtet perspektiv.

Coinstore skaber nemme og kraftfulde værktøjer for at give brugerne mulighed for at integrere sig sikkert, bekvemt og effektivt i det fremtidige finansielle system. At prioritere brugerne først, fokusere på produktinnovation og løbende forbedre produktet er blevet Coinstores mål.

Efter tre års bestræbelser har Coinstore kontinuerligt udvidet forretningen og etableret et komplet handelsøkosystem, hvilket har dannet en produktmatrix med spot-handel, futures-handel, Lauchpad, OTC, earn, tegnebog og Web3-produkt som kerne.

Coinstore lancerede sit Launchpad-program for at notere sikre og meget kvalificerede projekter til brugerne. Indtil nu har Launchpad-projekter set en gennemsnitlig overtegning på 357% i år, med det bedst præsterende projekt, SOIT, der giver en imponerende 26.7x ATH (All-Time High) investeringsafkast. Blandt projekterne, der er lanceret på Launchpad, er der en gennemsnitlig værdistigning på 1173%, med over 15.000 deltagere og 25 projekter noteret. Høj kvalitetsprojekter som SOIT, CNT, INVT og MSHIB, der bringer høje afkast for brugerne. Velstandsskabendeffekten, som Launchpad har medført, har øget Coinstores vækst markant i bjørnemarkedet.

## Fremadskuende og ambitiøse
Selv i det mest deprimerende marked forbliver Coinstore selvsikker og tro mod kryptoindustrien. I denne udforskningsalder er nogle skæbnebestemt til at bære byrden. Coinstore påtager sig missionen om evangelisering, aktivt udbreder branchekendskab og bidrager til samfundet.

Som en web3-deltager bør du lære mere om branchens teknologiske revolution og forretningsmodelinnovation for at tiltrække flere mennesker til at deltage i branchen og bidrage til branchens udvikling. Derfor har Coinstore offentliggjort Cryptalk- og CS Connect-arrangementer. Indtil nu har Coinstore afholdt over 30 Cryptalk, 15 CS Connect og 15 Expo-konferencer. Arrangementerne bygger bro mellem inden for og uden for branchen. De tiltrak aktiv deltagelse fra hele verden og modtog en varm velkomst.

## Mod fremtiden, trods udfordringerne
Nogle siger, “Vi er historie.” Det har været en ære at blive vidner til historien. Gennem toppe og dale har Coinstore altid været tro mod branchen. Selvom Coinstore har opnået nogle resultater, vil det holde fast i den oprindelige hensigt og insistere på “bruger først” servicefilosofi.

Står over for flere vanskeligheder og udfordringer, vil Coinstore bryde gennem flaskehalse og blive stærkere.

Mens vi står ved afslutningen af 2023 og fejrer Coinstores tredje jubilæum, ser vi frem til et lovende 2024. Ser frem til de næste 3 år for Coinstore.

## Om Coinstore
Grundlagt i 2020 er Coinstore en verdensledende handelsplatform for kryptoaktiver, der stærkt fokuserer på fremvoksende højvækstmarkeder. Med tillid fra mere end 5 millioner brugere og 175 lande tilbyder Coinstore en række produkter, herunder spot-handel, futures-handel, Launchpad, earn og tegnebog. Coinstore sigter mod at være den første kryptoaktiverindgang for millioner af brugere og blive den bedste udveksling i fremvoksende markeder inden 2025.

## Coinstore Media Contact
Pei Shan, Marketing Executive | [email protected] Jennifer Lu, Brand Ambassador | Marketing@coinstore.com

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version