Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Crypto.com udfordrer SEC’s Wells-meddelelse, hævder at agenturet har overskredet token salgsklassifikationer.

Kommt jetzt der iShares Bitcoin Spot ETF von BlackRock?

##

Crypto.com modsætter sig SEC’s Wells-notice

Crypto.com har besluttet at udfordre SEC (US Securities and Exchange Commission) efter modtagelsen af en såkaldt Wells-meddelelse. Virksomheden hævder, at SEC har overskredet deres beføjelser i forhold til klassificeringen af deres token-udsalg.

### Hvad er en Wells-meddelelse?

En Wells-meddelelse er et skriftligt varsel fra SEC til en virksomhed eller enkeltperson om, at man overvejer at rejse en sag imod dem. Dette giver modtageren mulighed for at forberede sig og fremsætte en forsvarlig argumentation imod de påståede anklager.

### Overtrædelse af Securities-lovgivningen

Crypto.com hævder, at SEC har klassificeret deres token-udsalg som værende af sikkerhedskarakter, hvilket indebærer, at det skal overholde strenge regler og krav. Virksomheden mener imidlertid, at deres token ikke bør betragtes som en sikkerhed, da det primært bruges som et betalingsmiddel inden for deres økosystem.

### Retssag i sigte

Efter modtagelsen af Wells-meddelelsen ser det ud til, at Crypto.com er klar til at forsvare deres position over for SEC. Det vil nu være op til retssystemet at afgøre, om virksomheden har overtrådt securities-lovgivningen og om SEC har ret til at regulere deres token-udsalg på den måde, de har foreslået.

##

Artiklen er baseret på de seneste begivenheder omkring Crypto.com’s modsætning imod SEC’s Wells-notice. Vi vil fortsætte med at følge udviklingen i denne sag og opdatere vores læsere med eventuelle nye oplysninger.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version