AltcoinsCardanoDogecoin

Crypto Hedge Fund Seeks Court Approval to Revise Settlement Agreement

Digital Currency Group’s (DCG) datterselskab Genesis Global søger godkendelse fra den amerikanske domstol for at revidere sin forligsaftale med det fallerede Three Arrows Capital Ltd (3AC).

Ifølge et dokument, der blev indgivet den 9. november hos den amerikanske konkursdomstol i Southern District of New York, sagde Genesis i sin opsummerende erklæring, at 3AC-debitorer bør acceptere et generelt usikret krav på 33 millioner dollars ud af det samlede beløb, de skyldte dem.

Dette beløb udgør 3,3% af det 1 milliard dollars store tab, der blev påført den kollapsede krypto-hedgefond efter dens sammenbrud i 2022.

Hvis retten giver tilladelse til deres anmodning, erklærede Genesis, at begge parter skal løslade sig gensidigt fra yderligere forpligtelser eller sikkerheder, der opstår fra deres korte toårige forhold.

Blockchain-baserede belåneren, som argumenterede for grundlaget for sine årsager, hævdede, at 3AC var en af dens største låntagere mellem 2020 og 2022.

Virksomheden erklærede også, at den 1 milliard dollars store gæld, der pådrog sig mod den, var den største fremsatte påstand i kapitel 11-sagerne i forbindelse med sammenbruddet af den engang populære FTX-kryptobørs.

Dokumentet forklarede desuden, at et go-ahead med retten ville glatte vejen for den endelige bekræftelse af Genesis’ kapitel 11-reorganisationsplan, hurtige udbetalinger, eliminere risici, omkostninger og usikkerhed, der ofte er involveret i langvarige retssager.

Dog går virkningerne af denne foreslåede forligsaftale ud over 3AC-debitorer.

Ifølge Genesis skal alle debitorer med krav på Avalanche’s AVAX og Near Protocol’s NEAR-tokens give afkald på dem til fordel for at afvikle 3AC’s gæld.

Dette inkluderer eventuelle krav eller sikkerhedsinteresse, der er opnået, da 3AC engagerede sig med kryptobelåneren indtil dens sammenbrud et par år senere.

Top  Eksplosiv start for nye shitcoins: The Bear, Calcium og MANE stiger voldsomt i værdi på få timer

Genesis afslørede, hvordan kravene ville blive udført, og den ville gå efter en pro-rata fordeling, hvor midlerne skulle betales kontant. Ikke desto mindre kan 3AC-debitorer vælge en hvilken som helst anden betalingsmetode, de finder passende.

I sin anmodning indgik kryptobelåneren også sine igangværende kravafvikling med Gemini-børsen, der ejes af Winklevoss-tvillingerne.

Dog præciserede Genesis, at disse nuværende krav ikke dækker børsens krav, men er en del af dens Genesis Bankruptcy Proceeding under navnet “Genesis Plan.”

Gemini og andre kreditorer har indtil den 24. november til at indgive indsigelser, og retten vil overveje anmodningen senest den 30. november.

Alligevel var det svært for kryptomarkedet i 2022, markeret af en række tilbageslag.

Afsløringen med at Genesis’ datterselskab har indgivet et dokument foran retten for at ændre sin aftale med Three Arrows Capital. Derudover viser artiklen andre oplysninger om Genesis’ nuværende forpligtelser.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button