AltcoinsCardanoDogecoin

Den indiske Højesteret afviser at fastsætte retningslinjer for krypto-regulering

Den indiske højesteret afviste fredag at behandle en anmodning om at etablere retningslinjer for krypto regulering.

Cryptocurrencies, decentraliserede digitale eller virtuelle valutaer, der opererer uafhængigt af en centralbank, har stået over for løbende diskussioner vedrørende deres reguleringsramme.

Indien udsendte for nylig en fælles erklæring om at arbejde med kryptoregulering baseret på IMF’s retningslinjer, der blev foreslået under G20-topmødet.

En Kaution Ansøgning i Form af PIL

En bænk ledet af Chief Justice D. Y. Chandrachud, sammen med Justices J B Pardiwala og Manoj Misra, afviste anmodningen og fastslog, at de primære lindringsmidler søgte var lignede lovgivningsmæssige anvisninger.

Bænken bemærkede, at selvom anmodningen blev indgivet i henhold til artikel 32 i forfatningen, syntes anmodningen at tjene det “virkelige formål” med at søge kaution i igangværende retssager mod sagsøgeren.

Ved at udtrykke deres holdning understregede bænken, at domstolen ikke kan udstede lovgivningsdirektiver i henhold til artikel 32.

Ordet, udstedt fredag, understregede, at de lindringsmidler, der blev anmodet om i anmodningen, indgivet af en person fra Uttar Pradesh, omfattede en anvisning om retsforfølgelse af sager vedrørende digitale aktiver og kryptovalutaer.

Domstolens afgørelse sluttede med at give sagsøgeren friheden til at forfølge passende retsmidler gennem retssystemet.

Artikel 32, som handler om retten til forfatningsmæssige midler, beføjer borgere til at henvende sig til højesteret for håndhævelse af deres rettigheder.

Afgørelsen afspejler rettens opfattelse af, at de anmodede lindringsmidler var uden for artikel 32’s omfang og understregede behovet for lovgivningsmæssige handlinger i udarbejdelsen af retningslinjer for kryptohandel og minedrift.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Top  Ovenstående kryptomønter forventes at eksplodere i værdi i 2023

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button