Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Deutsche Telekom MMS bliver validator for Aleph Zero’s privacy-fokuserede blockchain

Deutsche Telekom Becomes Validator of Privacy-Focused Aleph Zero, More to Come

Aleph Zero annoncerer Deutsche Telekom MMS som ny validator

Det privacy-forbedrende Layer-1 blockchain, Aleph Zero, har netop offentliggjort Deutsche Telekoms datterselskab, Deutsche Telekom MMS, som sin nyeste validator. Dette samarbejde markerer Deutsche Telekoms første partnerskab med en privacy-fokuseret blockchain.

Aleph Zero oplever også vækst, og ifølge medstifter Antoni Zolciak udvides validator-netværket på tre fronter: community, akademia og virksomheder. Aleph Zero har i øjeblikket omkring 130 validators, hvoraf de fleste drives af forskellige deltagere i netværket, herunder Aleph Zero-støttere, institutioner som University of Nicosia og nu også Deutsche Telekom MMS.

Deutsche Telekom MMS er nu en validator på både mainnet og testnet og bidrager således til sikkerheden, governance og decentralisering af Aleph Zero.

Dirk Röder, leder af Web3 Infrastructure and Solutions Team hos Deutsche Telekom MMS, bemærkede vigtigheden af ​​Web3-sikkerhed, privatliv og decentralisering og pegede på hændelser som hacks og sikkerhedsbrud som eksempler på, hvorfor disse elementer er afgørende.

Aleph Zero’s blockchain er baseret på en original konsensusprotokol kaldet AlephBFT samt ink! smart kontrakter udviklet af holdet bag Polkadot og WASM-kode. Dets privacy-teknologi er baseret på en kombination af zero-knowledge proofs (ZK-SNARKs) og sikker Multi-Party Computation (sMPC).

Deutsche Telekom, som er en global telekommunikationsgigant med 245 millioner kunder, støtter allerede otte blockchains med mere end 200 validators. Selskabet er dedikeret til at holde trit med den digitale udvikling og udforsker aktivt flere initiativer og partnerskaber inden for blockchain- og Web3-området.

Valget af Aleph Zero som samarbejdspartner er ikke tilfældigt. Röder understregede, at Aleph Zero er en yderst skalerbar blockchain, der prioriterer datasikkerhed. Aleph Zero’s involvering af etablerede virksomheder som Deutsche Telekom signalerer en bredere accept og validering af blockchain-teknologien, hvilket øger potentialet for at skabe en decentral og sikker Web3-infrastruktur.

Både Zolciak og Röder påpegede dog udfordringerne for traditionelle virksomheder, der ønsker at træde ind i blockchain- og Web3-verdenen. Regulatory uncertainty, teknologisk indlæringskurve, bekymringer omkring sikkerhed og skalerbarhed blev alle identificeret som forhindringer. Zolciak bemærkede imidlertid, at robuste løsninger inden for sikkerhed, skalerbarhed og privatliv kan fungere som katalysatorer for traditionelle virksomheder og forventes at tiltrække en betydelig mængde virksomheder til rummet.

Röder fremhævede, at for at opnå bredere adoption af blockchain og Web3 skal flere udfordringer tackles, herunder reguleringsmæssig afklaring samt forbedring af brugeroplevelsen. Når disse udfordringer adresseres, forventes det, at flere virksomheder vil indtræde i blockchain- og Web3-rummet i den nærmeste fremtid.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Hold dig informeret med omfattende Polkadot News

Exit mobile version