AltcoinsCardano

Die ISO20022-Kryptoliste: Die Zukunft der Kryptowährungen im internationalen Finanzsystem

ISO20022-Kryptoliste: Fremtiden for konforme digitale Coin- og Token-Projekter

Et stigende antal Kryptowährungen har etableret sig som konforme digitale projekter, der opfylder ISO 20022-standarder. Disse cryptocurrencies har potentiale til at integrere sig i det nye finanssystem og forventes at opleve værdistigninger i fremtiden.

ISO20022-standarden er afgørende for virksomheder, der stræber efter konkurrenceevne og potentielt ønsker at integrere sig i centraliserede banker og lette grænseoverskridende crypto betalinger.

ISO20022: En Globale Protokol for Finansielle Meddelelser

ISO20022 er et globalt protokol, der tilbyder en sikker og standardiseret ramme for udveksling af finansielle meddelelser mellem organisationer i betalingsindustrien. Dette protokol erstatter det aldrende SWIFT-finansielle meddelelsessystem og er skræddersyet til finansielle institutioner, der har brug for en universelt accepteret konvention for meddelelsesudveksling.

Finansinstitutter, herunder traditionelle banker og kryptofirmaer, kan drage betydelige fordele af ISO20022-standarden. Protokollen letter effektiv kommunikation på tværs af forskellige afdelinger og organisationer og reducerer omkostningerne ved at vedligeholde flere kommunikationssystemer.

ISO20022 og Kryptowährungen

ISO20022-standarden åbner mulighed for tildeling af ISO-koder til konforme kryptowährungen og baner vejen for integration med centralbanker. Dette vil lette grænseoverskridende crypto-betalinger gennem etablerede finansielle institutioner.

I den nuværende æra af et kvante-finanssystem kræver enhver virksomhed, herunder cryptocurrencies, der ønsker engagement, tilpasning til ISO20022-formatet. Dette standard fungerer som en lakmustest og kræver, at institutioner viser deres tilpasningsevne og villighed til at vedtage innovative løsninger.

Fordele ved ISO20022

ISO20022 adskiller sig fra traditionelle bankformater ved at kunne håndtere større datamængder og fremskynde behandlingstempoet. Dets overlegenhed gør det til en ideel løsning for hurtige betalinger, daglig likviditetsstyring, overholdelse af regulativer og afgørende områder af bedrageridetektion og -forebyggelse.

Top  SikkerMåne og dets topchefer anklaget af SEC for massivt svindelskema med kryptoasset

Desuden tilbyder ISO20022-standardregler en række yderligere fordele, såsom lettere overholdelse af lovgivning, standardisering og interoperabilitet, datasikkerhed og meget mere.

ISO20022-Konforme Kryptowährungen

  • Stellar: En decentral betalingsplatform designet til at lette globale pengeoverførsler og forbedre adgangen til finansielle tjenester på tværs af geografiske grænser.
  • Cardano: En blockchain-platform, der fokuserer på sikkerhed, skalerbarhed og interoperabilitet til udvikling af decentraliserede applikationer og smarte kontrakter.
  • Hedera Hashgraph: Et decentraliseret offentligt netværk, der bruger Hashgraph-konsensusalgoritmen til at muliggøre hurtige og effektive transaktioner.

Disse kryptowährungen opfylder ISO20022-standarden og er på vej til at blive integreret i det fremtidige finanssystem.

Bliv opdateret om Cardano News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button