Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Dommer i appeldomstol sætter spørgsmålstegn ved Hermès’ sejr i retssag mod Mason Rothschild i NFT-sagen.

How Long Can Bitcoin ETF Hype Sustain BTC Price?

## En appelretsdommer sætter spørgsmålstegn ved Hermès’ retssag mod Mason Rothschild

En appelretsdommer har rejst tvivl om Hermès’ sejr i retssagen mod Mason Rothschild og har antydet, at juryen måske blev fejlinstrueret i NFT-sagen.

### Dommerens udtalelser

Dommeren har fremhævet, at der er behov for en nøjere undersøgelse af sagen og har sat spørgsmålstegn ved den nuværende afgørelse imod Mason Rothschild. Dommeren antyder, at der kan have været fejl i præsentationen af beviserne under retssagen, og at dette har ført til en mulig fejlagtig afgørelse.

### Hermès’ påstande

Hermès hævdede, at Mason Rothschild havde krænket deres immaterielle rettigheder ved at producere og distribuere NFT’er (non-fungible tokens) af deres designs uden tilladelse. Den franske luksusmærke anlagde derfor sag mod Rothschild i håb om at stoppe produktionen af de påståede krænkende NFT’er og kræve erstatning.

### Mason Rothschilds forsvar

Mason Rothschild har benægtet beskyldningerne fra Hermès og fastholder, at han ikke har gjort noget ulovligt i forbindelse med produktionen og distributionen af NFT’er baseret på Hermès’ designs. Rothschild hævder, at han har fulgt alle gældende regler og love på området.

### Konklusion

Med dommerens tvivl om juryens afgørelse kan sagen mod Mason Rothschild tage en uventet drejning. Det vil være interessant at følge udviklingen i denne NFT-relaterede retssag og se, hvordan den endelige afgørelse vil påvirke både Hermès og Mason Rothschild.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version