AltcoinsCardanoDogecoin

Domstolen udsteder beskyttende ordre for at regulere offentliggørelsen af materiale

US Retten har godkendt en beskyttelsesforanstaltning, der vil styre produktion, brug og offentliggørelse af al information og materiale produceret af enhver part i den igangværende SEC’s retssag mod Binance enheder og administrerende direktør Changpeng Zhao.

Tidligere havde den amerikanske SEC og Binance sammen anmodet om indførelse af en beskyttelsesforanstaltning for at styre behandlingen og offentliggørelsen af visse fortrolige oplysninger, der er produceret i den igangværende retssag.

Retten udsteder en beskyttelsesforanstaltning for at styre offentliggørelse af materiale

Ifølge retskendelsen kan enhver part betegne opdagelsesmateriale som fortroligt, som parten rimeligt mener er fortrolig information, fordi det falder ind under mindst en af de kategorier, der er beskrevet af domstolen.

Nogle af disse kategorier inkluderer:

  • Ikke-offentligt forretningshemmelighed, proprietær information og finansielle oplysninger, herunder lønsomhedsrapporter eller estimater, procentvise gebyrer, designgebyrer, royaltyrater, minimumsgarantibetalinger, salgsrapporter og salgsmarginer.
  • Ikke-offentligt materiale vedrørende ejerskab eller kontrol af enhver ikke-offentlig virksomhed og ikke-offentlige kundeoplysninger, herunder kundernes identiteter.

Imidlertid bemærkede retskendelsen yderligere, at parterne anerkender, at betegnelser af fortrolige ikke skal gælde for alle dokumenter og oplysninger, der er produceret i opdagelsen, og betegnelsen vil kun blive anvendt på opdagelsesmateriale, der specifikt kvalificerer som fastsat af domstolens kendelse.

Binance forsøgte at beskytte sig mod SEC’s “fiskeekspedition”

Tidligere søgte Binance.US en beskyttelsesforanstaltning mod SEC og hævdede, at den regulerende myndighed engagerede sig i en uberettiget “fiskeekspedition” gennem sine omfattende opdagelseskrav. Den store kryptobørs hævdede, at SEC’s anmodninger om opdagelse var overdrevent brede og urimelige.

Specifikt sigtede anmodningerne mod at opnå “hvert enkelt dokument i [Binance’s] besiddelse relateret til kundeaktiver.”

Top  The Block sold to Foresight Ventures in $70 million deal

På det tidspunkt sagde Binance, at SEC’s fortolkning af samtykkeordren tilsyneladende gav den ubegrænset beføjelse til at undersøge alle facetter af Binance.US’s aktiveringspraksis uden synlige begrænsninger.

Den oprindelige ordre fra juni havde oprindeligt tilladt undersøgelse af Binance’s aktiveringspraksis, sikkerhedsprotokoller og tilgængeligheden af kundeaktiver.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button