Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Fetch.ai dominerer markedet for KI-Kryptovalutaer og forventes at fortsætte sin prisstigning

Händler, der Dogecoin im Jahr 2017 kaufte, rechnet mit einem kometenhaften Anstieg von 37.500 % auf 26 $

Fetch.ai fører an i KI-kryptosektoren

Fetch.ai har med en marktkapitalisering på 4,21 mia. $ overhalet konkurrenter som Bittensor og andre og er nu den førende inden for KI-kryptocurrency-området. Med 75 % af tegnebogsadresserne i overskud og en gylden kors, der signalerer en positiv dynamik, forventes kursen på FET-tokenet at fortsætte med at stige.

### Fetch.ai regerer KI-møntsektoren

Fetch.ai har overhalet sin nærmeste konkurrent, Bittensor, der har en marktkapitalisering på 4,19 mia. $. Selvom forskellen er lille, er FETs dominans i forhold til andre KI-kryptocurrencyer som Render (RENDR), Worldcoin (WLD) og Akash Network (AKT) mere tydelig. Alle disse cryptocurrencies tilsammen når ikke til FETs markedsværdi.

### Imponerende handelsvolumen og innovationer

Fetch.ais imponerende handelsvolumen er en vigtig faktor for dets ledende position. I 2024 havde Fetch.ai et handelsvolumen på 49,92 mia. USD, hvilket er mere end 4,5 gange højere end Bittensors. Det højere volumen følger med en kursstigning på 126,78 % siden begyndelsen af året, hvilket overstiger Bittensors stigning på 102,56 %.

Dette indikerer en stærkere efterspørgsel og markedsdeltagelse for Fetch.ai, hvilket skaber en positiv cyklus af øget synlighed og relevans. Ud over sine markedsresultater investerer Fetch.ai kraftigt i KI-innovationer. Virksomheden åbnede den 30. august en innovationscenter i San Francisco for at fremskynde udviklingen af KI-agentløsninger for virksomheder.

### FET Prisanalyse

FET viser en stærk præstation, hvor cirka 75,25 % af tegnebogsadresserne i øjeblikket er i overskud. Dette indikerer en positiv markedsstemning, der potentielt kan føre til yderligere kursgevinster for FET. Desuden har FET-kursen for nylig dannet et gyldent kors, hvilket er et bullish teknisk tegn, der ofte går forud for yderligere kursstigninger.

Hvis FET fortsætter denne opadgående trend, kan den teste modstandsmærkerne ved 1,86 $ og 2,28 $. En gennembrud på disse niveauer kan føre til yderligere mål ved 2,70 $ og 3,48 $, med et nyt all-time high.

Exit mobile version