AltcoinsCardanoDogecoin

Former FTX Executives Establish New Crypto Trading Platform in Dubai

En gruppe tidligere FTX-ledere etablerer en ny kryptohandelsplatform i Dubai. Virksomheden kaldes Trek Labs og har modtaget en licens fra Dubais kryptoregulator. Armani Ferrante, en anden tidligere FTX-medarbejder, er administrerende direktør for Treks holdingselskab på De Britiske Jomfruøer og driver også et partnerfirma kaldet Backpack, der specialiserer sig i design og drift af digitale valutapunge. Ferrante’s navn var det, der blev annonceret i pressemeddelelsen om lanceringen af Backpack Exchange. Can Sun og Ferrante fortalte WSJ, at de sigter mod at adressere de problemer, der førte til nedturen for FTX. De fremhæver vigtigheden af at beskytte brugernes midler og vil bruge Backpacks teknologi til at muliggøre, at brugere holder deres midler i selvejede kryptopunge.

Trek Labs ansætter flere tidligere FTX-medarbejdere for at styrke deres hold. Sun har været åben om sin tidligere rolle hos FTX og har informeret Dubais regulatoriske myndigheder om sin vidneudsagn mod Sam Bankman-Fried, grundlæggeren af FTX, der for nylig blev dømt for at blande kunde- og virksomhedsmidler sammen. Sun vidnede under retssagen, hvor det kom frem, at midler var blevet omdirigeret til Bankman-Frieds handelsfirma via en hemmelig software bagdør. Dette førte til hans afgang fra FTX, og han samarbejdede senere med efterforskerne. Ferrante, som også oplevede sammenbruddet af FTX og det efterfølgende tab af midler, har nu en mindretalsandel i holdingselskabet for Trek Labs sammen med andre tidligere FTX-medarbejdere. Imidlertid forsøger FTX’s nye ledelse stadig at tilbageerobre midler, der blev udbetalt inden deres konkursbegæring i november året før. Selskabet har blandt andet indledt retssager mod forskellige parter for at genvinde disse midler.

Top  Terra Luna Classic Prisen falder med 4,5% på 24 timer, men kan den komme sig?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button