AltcoinsCardanoDogecoin

Formodede Crypto Svindler deltog i møde mellem Sydkoreas præsident og Saudi Arabiens kronprins

En potentiel krypto-svigter i følge med den sydkoreanske præsident Yoon Seok-yeol på et statsbesøg til Saudi-Arabien sidste måned. Ifølge iNews24 har medierne i landet opdaget, at lederen af en unavngiven krypto-firma udgjorde en del af en “økonomisk delegation”, der rejste med Yoon i slutningen af oktober.

Yoon diskuterede samarbejde mellem de to nationer og blev ledsaget af en gruppe forretningsfolk, der angiveligt blev udvalgt af Federation of Korean Industries (FKI).

Men direktøren for krypto-firmaet, omtalt som “A” af den sydkoreanske presse, er “i øjeblikket under efterforskning af anklagemyndighederne for svindel.”

Efter As tilbagevenden fra besøget, skrev krypto-firmalederen ifølge rapporter i en krypto-relateret chatrum:

“Det ser ud til, at der er gode nyheder om Saudi-Arabien på vej. Vær venlig at have tålmodighed.”

Radio- og tv-stationen SBS offentliggjorde detaljer om en påstået SMS-samtale, hvor A antydede, at de skulle deltage i et møde med “MBS.”

MBS, fulde navn Mohammed bin Salman, er kronprins og premierminister i Saudi-Arabien.

KFI hævdede, at de ikke havde “opdaget”, at A var under efterforskning under udvælgelsesprocessen, da krypto-chefen havde ansøgt under navnet på et andet firma.

Men forbundet sagde, at det vil “styrke” sin “verifikationsproces” i “fremtiden.”

A ser ud til at have vundet en plads på “økonomisk mission” ved at ansøge under navnet på et af deres andre virksomheder.

En talsmand for krypto-selskabet sagde, at det ikke var i stand til at “offentliggøre detaljerede oplysninger” om rapporterne.

Men firmaet bestridte rapporternes sandfærdighed og hævdede, at nogle detaljer var “unøjagtige.”

Derimod klagede oppositionsledere over, at afsløringerne udgjorde en “skamplet for Sydkorea.”

En talsmand for det demokratiske parti udtalte:

Top  40 lande indgår i international alliance mod ransomware: Ingen betaling til cyberkriminelle

“Præsident Yoon Seok-yeols tur til Mellemøsten med lederen af et firma, der er under efterforskning for [krypto] svindel, er en skamplet for landet og har medført tab af national prestige. Virksomheden tiltrak investorer ved at sige, at de ville møde kronprinsen af Saudi-Arabien. [Turen blev] brugt til at fremme svindel.”

Medierne bemærkede, at A aldrig er blevet dømt for svindel, men har stået over for kontroverser inden for kryptoverdenen før den seneste undersøgelse.

En gruppe påståede ofre anlagde en civil sag mod A, men trak deres søgsmål tilbage, efter at krypto-chefen angiveligt “godtgjorde dem for deres tab.”

Sydkoreansk politi og anklagemyndighed har haft en travl start på måneden.

Efterforskere foretog 25 anholdelser i byen Daegu og lukkede også en påstået “international krypto-svindelring.”

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button