Altcoins

Fox Corporation und Polygon schließen Partnerschaft zur Einführung von Verify auf der Blockchain – Ein Meilenstein für die Informationsvalidierung in Medienunternehmen

Polygon og Fox Corporation partnerskab om informationssikkerhed

Polygon og Fox Corporation har indgået et partnerskab med det formål at fremme valideringen af information. Dette samarbejde har ført til lanceringen af Verify, som understøttes af Polygon CDK og Gelato RaaS.

Hvordan Verify fungerer på Polygon

Verify har til formål at ændre måden, hvorpå medievirksomheder som TIME Magazine skaber, distribuerer og monetiserer indhold. Verify-platformen giver virksomheder mulighed for at registrere deres indhold, give brugsrettigheder til AI-platforme og give forbrugerne værktøjer til at verificere oplysningernes oprindelse. Dette giver fordele både for udgivere og forbrugere.

For udgivere giver Verify mulighed for at licensere og spore brugen af indhold, hvilket sikrer en passende kompensation og kontrol over distributionen af deres værker. Forbrugere kan med hjælp fra Verify bekræfte indholdets oprindelse og træffe informerede beslutninger, hvilket er særligt vigtigt i en verden, hvor misinformation er udbredt.

Desuden kan AI-udviklere, der er afhængige af licenseret indhold, nu bruge Verify L2 til at sikre, at deres kreationer er baseret på troværdig information. Dette styrker forbrugernes tillid til AI-drevne applikationer. Verify L2 er teknisk understøttet af en kraftfuld kombination af Gelato RaaS og Polygon CDK, hvilket sikrer næsten øjeblikkelig transaktionsfinalitet og ekstremt lave gebyrer. Verify har en bloktid på cirka 7 sekunder og en transaktionsbehandlingsevne på 2.500 transaktioner pr. sekund (TPS). Derudover ligger omkostningerne kun på 0,02 USD pr. transaktion, hvilket gør platformen tilgængelig for et stort antal brugere.

Polygons dominans inden for blockchain-integrationer

Polygon er blevet blockchain valget for mange udviklere, der ønsker at opbygge sikre og skalerbare Zk-Layer-2-netværk. Ternoa annoncerede for nylig zkEVM, en sikker og databeskyttende Layer-2-løsning baseret på Polygon CDK. Arcana Network bruger også Polygon CDK til at forbedre decentraliseringen af deres web3-produkter.

Top  Topchef forlader Dubai's kryptoregulator midt i looming domstolsbøder

Med den nylige introduktion af pessimistiske beviser ved hjælp af SP1, en førende zkVM-løsning, styrker Polygon sin position som markedsleder inden for blockchain-interoperabilitet. På trods af positive udviklinger i Polygon-økosystemet ser MATIC, den native token, ud til at opleve en nedgang i handel.

Ved trykning handles MATIC til $0,5537, hvilket repræsenterer en nedgang på 2,3% de seneste dage. Handelsvolumen er faldet med 33% til $181 millioner, mens markedskapitaliseringen ligger på $5,4 milliarder.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button