AltcoinsCardanoDogecoinLitecoin

Frankfurt Stock Exchange Moves Towards Digital Asset Platform in Horizon 2026 Strategy

I en nylig pressemeddelelse har Deutsche Börse, ejeren af Frankfurt Stock Exchange, givet et indblik i sine planer for vækst, investering og om bord på institutionelle investorer, da man kigger mod 2026. En del af dets masterplan inkluderer at trænge ind på digitale aktiver ved at skabe platforme til handel samt øge dets aktivklasser og register. De fleste brugere synes, at dette skridt vil bidrage til den voksende vedtagelsesrate i Europa, da virksomheden har fokus på at prioritere krypto i de kommende år.

De børsen planlægger en fortsat vækst på 7% frem til 2026 samt erhvervelse af nye virksomheder for at øge sin vækstrate. Yderligere planlægger den en ny kapitalstyringsordning og aktietilbagekøb med 300 millioner euro, mens den vokser.

Mens den udvider sin førende position inden for digitale platforme, fremhæver børsen potentialet ved at bruge nye teknologier til at effektivisere digitaliseringen af aktivklasser og skabe bedre handels- og afviklingssystemer.

Selskabet forklarede, at Clearstreams D7 digitale efterhandelsplatform er beregnet til investerbare og handelbare instrumenter og snart vil blive rullet ud.

Mere vedtagelse i Europa?

Frankfurt Stock Exchange registrerede digitale aktiver i 2021, da Deutsche Börse Xetra noterede et Litecoin (LTC) handlet produkt fra ETC Group. Boerse Stuttgart, en anden børs i Tyskland, startede med at handle med krypto sidste år.

Børsen planlægger at sikre og fremskynde tokenisering og dens relaterede handelsaktiviteter til institutionelle investorer. I de seneste måneder, da Europas tal steg, har Tyskland rangeret højt i digitale aktiefondtilstrømninger fra institutionelle investorer.

I år har Europa set en stigende antal institutionelle investorer og kryptofirmaer end de fleste regioner. Adskillige analytikere har peget på et bedre regulatorisk miljø end det, der er tilgængeligt i Nordamerika, som en stor faktor for den nylige stigning.

Top  Kryptoanalytiker forudsiger, at Bitcoin skal overstige $28.500 for at bekræfte et bullmarked

Underskrivelsen af Markets in Crypto Assets (MiCA) ændrer fortællingen, da alle interessenter er nu opsatte på deres ansvar og beføjelser. Denne vækst ses også omkring asiatiske markeder, hvor regulering prioriteres.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Få rettidige Litecoin News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button