AltcoinsCardanoDogecoin

FTX Arkiverer Sagsanlæg mod Bybit for At Genvinde Tabte Midler

FTX’s konkursrådgivere har indgivet et søgsmål mod krypto-børsen Bybit Fintech og dens to tilknyttede selskaber. Søgsmålet har til formål at inddrive cirka 953 millioner dollars værd af kontanter og digitale aktiver, der blev trukket tilbage fra Sam Bankman-Fried’s FTX-børs før dets kapitel 11-filing for et år siden.

Søgsmålet, der blev indgivet i en domstol i Delaware fredag, hævder, at Bybits investeringsarm, Mirana Corp., nød særlige “VIP” fordele, som ikke var tilgængelige for de fleste FTX-kunder. Det hævdes, at Mirana udnyttede disse privilegier til at trække en betydelig del af sine aktiver fra Bankman-Fried’s platform lige før dens kollaps i november 2022.

Ifølge søgsmålet udøvede Mirana pres på FTX-ansatte for at imødekomme sine udtrækningsanmodninger, mens almindelige kunder på FTX.com ventede i timevis på at få adgang til deres midler, da børsen stod over for en forestående sammenbrud.

Søgsmålet sigter mod at inddrive aktiver svarende til cirka 953 millioner dollars, herunder mere end 327 millioner dollars, som Mirana angiveligt trak tilbage fra FTX mellem tidlig morgen den 7. og den 8. november 2022, hvor FTX standsede hævninger.

Konkursretssagen navngiver Bybit Fintech Ltd., Mirana og tilknyttede krypto-handelsselskab Time Research Ltd. som sagsøgte. Den anfører også en højtstående Mirana-leder og singaporeanske beboere, der angiveligt havde fordel af eller spillede en rolle i FTX-udtrækningerne, som nu er omfattet af konkursbehandlingen.

Kapitel 11-konkurs giver typisk mislykkede virksomheder mulighed for at inddrive midler i månederne op til indgivelse. Denne bestemmelse er designet til at forhindre visse kreditorer i at få urimelige fordele blot fordi de var i stand til at trække deres midler ud af en fejlet virksomhed, mens andre ikke kunne.

Top  HBAR-token pumper på baggrund af integration med FedNow betalingsløsning

FTX sagde i søgsmålet, at virksomheden bestemte værdien af de midler, der blev trukket tilbage af Bybit og dets tilknyttede selskaber, ved hjælp af prissætning fra den 1. november med mulighed for at supplere prissætningsoplysninger, når retssagen skrider frem. Klagen erkender også, at nogle af dens juridiske krav kan være underlagt “efterfølgende ny værdi”-forsvar.

FTX Øger Bestræbelserne på at Inddrage Tabte Midler

Søgsmålet mod Bybit er det seneste i en række retlige skridt, som FTX’s nye ledelse har taget for at få tilbagebetalt midler, der blev udbetalt før dets konkursindgivelse i november året før.

For det første har virksomheden indledt retlige handlinger mod Kives og hans kapitalfond, K5, for at inddrive de anslåede 700 millioner dollars, som Bankman-Fried havde investeret i det. Klagen hævder, at Bankman-Fried var en “sløsede kunde”, der sendte millioner til Kives, K5 Global og Baum efter at have deltaget i et socialt arrangement, som Kives afholdt i 2022.

Virksomheden har også forsøgt at inddrive midler, der blev doneret til politikere og velgørende organisationer, herunder Metropolitan Museum of Art i New York.

For nylig afslørede virksomhedens rådgivere, at de undersøger muligheden for at få tilbage millioner af dollars, der blev betalt til berømtheder, herunder Shaquille O’Neal og Naomi Osaka, for deres støtte til platformen.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button