AltcoinsCardanoDogecoin

FTX Grundlæggeren Fundet Skyldig i Snyd: Hvad Er Fremtiden For Den Næsten Kollapsede Krypto Børs?

Den amerikanske børsmæglerkommissionsformand, Gary Gensler, antydede en potentiel omstart af FTX under DC Fintech Week onsdag, hvilket fik FTX’s digitale token, FTT, til at stige i værdi.

Genslers kommentarer blev fremsat i forbindelse med budet på FTX af den tidligere præsident for New York Stock Exchange og administrerende direktør for digital aktivudveksling Bullish, Tom Farley.

” Hvis Tom eller nogen andre ønskede at være på dette felt, vil jeg sige, at de skal gøre det inden for lovens rammer,” udtalte Gensler angiveligt.

“Opbyg tilliden hos investorerne i det, du gør, og sørg for, at du foretager de nødvendige offentliggørelser – og også at du ikke sammenblander alle disse funktioner, handler imod dine kunder,” fortsatte Gensler. “Eller anvender deres kryptoaktiver til dine egne formål.”

FTT steg 84% efter Genslers kommentarer om fremtiden for kryptovalutaudvekslingen, selvom den stadig er betydeligt lavere end for to år siden.

FTX efter SBF

Genslers udtalelser kommer næsten en uge efter, at FTX’s stifter, Sam Bankman-Fried, blev fundet skyldig i alle syv anklager, der blev rejst imod ham i hans banebrydende føderale svindelsag.

Bankman-Fried instruerede sine medarbejdere i at give FTX’s søsterselskab, Alameda Research, en kreditlinje på 65 milliarder dollars på børsen samt en “allow negative”-funktion, der forhindrede det i nogensinde at blive likvideret.

Da FTX kollapsede i november 2022, var over 8 milliarder dollars blevet misbrugt på Bankman-Frieds befaling.

Advokat John Jay Ray III, der tidligere succesfuldt havde tilbageført 820 millioner dollars til kreditorer for det tidligere amerikanske energiselskab Enron, har fået til opgave at rydde op i det defekte kryptovalutaudvekslings finansielle dispositioner.

“Hverken før eller siden har jeg set en så gennemgribende svigt af virksomhedens kontrol og en så fuldstændig fravær af troværdig finansiel information, som det der skete her,” skrev Ray i en retsdokumentation fra 2022.

Top  Manglende bevismateriale og kontroversiel brug af servicevilkår: Sam Bankman-Frieds sensationelle retssag om bedrageri fortsætter

“Han har udrettet et 8 milliarder dollars hul, og han gør det på en mesterlig måde,” sagde managing partner hos Psalion og administrerende direktør for Presearch.com, Inc., Tim Enneking, om Ray.

Hvis en ændret reguleringsplan godkendes af den amerikanske konkursdomstol inden midten af 2024, forventes det, at FTX’s kunder vil modtage “over 90% af den udbetalbare værdi på verdensplan” i inddrevne midler.

Sammen med fintech-startuppen Figure Technologies og investeringsfirmaet Proof Group er Farley en af de tre bydere, der håber at overtage styringen af FTX, når det forventes at afslutte konkursen næste år.

Under en kort pressekonference efter Bankman-Frieds dom blev USA’s advokat, Damian Williams, advarende over for lignende gerningsmænd om at “holde op med det”, idet han hævdede, at de “har nok håndjern til dem alle.”

“Tænk på, hvor mange aktører på dette område i øjeblikket ikke overholder internationale sanktioner og hvidvaskningslove og bruger krypto til skadelige eller dårlige handlinger,” sagde Gensler.

Bankman-Frieds forsvarsteam planlægger at anke dommen. Den faldne kryptovaluta-stiftende forventes at vende tilbage til retten for at blive dømt i marts 2024.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button