Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

FTX’s Co-founder Sam Bankman-Fried Faces Cross-Examination In Trial

Bitcoin bei 34.000 $ ist wahrscheinlich der beste Kauf, den du im Moment tätigen kannst

Den tidligere FTX CEO Sam Bankman-Fried var ifølge en ven og advokat David Mills fra Stanford Law School, den værste person, han nogensinde havde set udføre en tværfaglig undersøgelse i retten. Mills hævdede, at Bankman-Fried gentagne gange afvige fra strategien forberedt af sine advokater under retssagen og mente, at en bedre præstation ikke ville have ændret dommen. Dommerens afgørelser før retssagen gjorde sagen “praktisk umulig” for forsvaret, mens Bankman-Frieds forklaring gjorde sagen “ufair”. Mills hævdede også, at hans personlige venskab med Bankman-Frieds forældre førte ham til at tro, at Bankman-Fried “er uskyldig”.

På crypto-udvekslingsplatformen Bitfinex mener analytikere, at Feds beslutning om at sætte rentestigningen i bero på markedet kan tolkes som et bullish signal. Tidligere har kryptovaluta oplevet positive markedsbevægelser efter Feds beslutninger om at holde renten stabil, hvilket har ført til, at mange investorer har været mere optimistiske og valgt at øge deres investeringer i forskellige aktiver.

Aktivforvaltningsfirmaet WisdomTree annoncerede planer om at lukke og likvidere tre børshandlede fonde (ETF’er), deriblandt WisdomTree International ESG- og Emerging Markets ESG Fund og WisdomTree U.S. ESG Fund. Ifølge udgivelsen vil likvidationsdatoen for alle tre ETF’er være den 5. februar 2024.

Der var desuden en meddelelse om at Spielworks, en blockchain spilvirksomhed, har modtaget økonomisk støtte fra The Hashgraph Association, som vil hjælpe med at udvikle et Web3-gamingecosystem ved at opkøbe NFT-platformen Atomic Hub. Med støtten vil Spielworks anvende Hedera’s offentlige stortæller til at udvikle deres virksomhed. Opmærksomheden vil også støtte Spielworks i områder som forretningsudvikling, kommercialisering, teknologiudvikling og fremtidig finansiering med det formål at tilbyde gamere de laveste transaktionsgebyrer.

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version