Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Google Cloud bliver validator for Flare blockchain og bidragsyder til Flare Time Series Oracle

Bitcoin auf dem Weg zu 1 Mio. $ bei Kriegs-Inflation

Google Cloud vil fungere som en validator for Flare blockchain og som bidragyder til Flare Time Series Oracle (FTSO), annoncerede organisationen mandag.

Google Cloud til at udfylde en dobbelt rolle
“Dataadgang i skala er vigtig for at øge relevante blockchain-anvendelser og større global vedtagelse af teknologien,” sagde James Tromans, Head of Web3 for Google Cloud. “Google Clouds tilslutning som validator på Flare-netværket vil hjælpe med at støtte den mission.”

Google Cloud tilslutter sig 100 yderligere enheder i den dobbelte rolle, hvor den “vil støtte både sikkerheden på Flare-netværket som validator og bidragyder til Flares meget-decentraliserede pris-orakel, FTSO med offentligt tilgængelige prisdata”, læste en pressemeddelelse fra Flare.

“Som blockchain for data er vi glade for, at Google Cloud sluttes sig til vores eksisterende decentraliserede netværk af infrastrukturleverandører, der bidrager til Flare,” sagde Hugo Philion, medstifter og administrerende direktør for Flare. “Vores arbejde sammen vil hjælpe med at levere en mere robust decentraliseret smart-kontraktplatform, der lægger decentraliserede data i dens kerne.”

En “blockchain for data”
Grundlagt sammen med Naïri Usher og Sean Rowan i 2019, praler Flare sig selv som en “blockchain med den første konsensusprotokol for eksterne data” og sigter mod at være en “vertikalt integreret blockchain for data.”

Philion anerkendte derefter, at mens traditionelle orakelsystemer “er svære at decentralisere, dyre at bruge, vanskelige at skalere og har høj latenstid,” søger Flares dobbeltrolle at imødegå disse udfordringer, samtidig med at den sigter mod “at give udviklere og brugere tillidsfuld adgang til den bredeste vifte af data, med skalérbarhed, lav latenstid og til minimal omkostning.”

“Fordi Flares orakler er indbygget i netværkets struktur, er vi den eneste smartkontraktplatform, der er optimeret til decentraliseret dataindsamling, og vi kan giver udviklere alle de data, de har brug for, for at skabe nye, mere relevante anvendelser ud over finansiel spekulation,” sagde Philion.

Et historisk partnerskab
Kort efter at nyheden blev annonceret, steg netværkets token FLR over 37%.

Brugere tog til sociale medier mandag morgen for at diskutere det historiske partnerskab, herunder cloudarkitekten og rådgiver, Dan Rocky.

“Der er få enheder, der tilbyder adgang til så stor en mængde data som Google Cloud, hvilket gør det til et bannerpartnerskab for Flare og en påmindelse om de pågående blockchain-adopteringsprocesser hos teknologigiganter som Google,” udtalte Rocky.

Ud over support fra Google Cloud som validator og bidragyder, vil Flare også blive en del af Google for Startups Cloud Program, hvor det vil modtage finansiel og teknisk support fra computing services-organisationen.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version